Lalatović još jednom o odlasku iz Vojvodine: ''Želim da se zna...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.04.2021.
23:34
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Mogu li iz uprave da ga nagovore da promeni mišljenje?

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Vojvodina je pobedila Zlatibor sa 2:1 i vratila se na treće mesto na tabeli, ali to nije promenilo stavove trenera novosadskog superligaša Nenada Lalatovića, koje je već izrekao uoči ove utakmice na konferenciji za medije.

Posle meča je ponovo izašao pred novinare i potvrdio da neće ostati u Vojvodini, iako postoje ljudi u upravi kluba, poput Dušana Bajatovića, koji bi želeli da Lalatović nastavi uspešan posao u ovom klubu.

''Kada smo pali na to četvrto mesto, kao da je bio smak sveta, a mi izborili Evropu deset kola pred kraj. Nekome je to očigledno smetalo i ja sam rekao da ćemo se vratiti na treću poziciju, bio sam pun samopouzdanja. Apsolutno verujem u sebe kao trenera, verujem u svoje igrače najviše'', objašnjava Lalatović i dodaje:

''Rekao sam da me jedan deo uprave kluba neće, a da me jedan hoće. Mene gospodin Bajatović apsolutno želi u klubu''.

Ipak, da ne bi bilo nagađanja, on je svoju odluku izgleda već doneo.

''Želim da se zna da neću ostati u Vojvodini.

Ja ću otići na kraju sezone. Ja novca imam, a ne zavisim ni od koga. Želim da ostanem, ali neću ostati. Žao mi je što danas nije došla ova statistika ovde, da vam sve pročitam šta sam ja uradio u Vojvodini. To neće niko uraditi 100 godina'', poručio je Lalatović, a kompletno njegovo obraćanje novinarima možete da pogledate OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 13.04.2021
17:34

Е мој, Лале. У прошлој изјави кукаш како неће да ти продуже уговор, а сад наводно ти нећеш. Немој да се вадиш. Језик те коштао посла. Џаба ти сво фудбалско знање кад не умеш да обуздаш свој темперамент.