Lalatović lepim rečima ispratio Kragujevčane: ''Volim Radnički, nadam se da ćete igrati u plej-ofu!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.09.2024.
00:04
Izvor: Sportske.net

Ne zaboravlja lepe trenutke koje je doživeo u Kragujevcu, što kao igrač, što kao trener.

Nenad Kotlajic/Radnicki 1923
Nenad Kotlajic/Radnicki 1923

Povezane vesti

Zanimljivo je bilo na terenu, ali i posle meča između Mladosti i kragujevačkog Radničkog u Lučanima.

Radnički je vodio sa 1:0 posle prvog poluvremena, ali je Mladost početkom drugog sa dva gola Pejovića iz dva penala došla do preokreta i pobede. Preneli smo već šta su treneri dve ekipe rekli odmah posle meča za Arenu sport, a na pres konferenciji je trener Mladosti Nenad Lalatović uputio niz lepih reči i treneru Radničkog Feđi Dudiću i klubu iz Kragujevca, generalno. 

''Čestitao bih mom kolegi na sjajnim rezultatima koje je postizao sa Radničkim. To je klub koji ja jako volim, gde sam igrao kao dete od 18 godina, kad smo ušli iz druge u prvu ligu. Kao trener smo ostali u ligi kad nam niko nije davao šanse, ali smo nekim čudom, božijom voljom izborili opstanak. Danas je Radnički to što jeste zahvaljujući mom kolegi i, naravno, upravi kluba.

Ono što želim sebi, želim i Radničkom. Mom kolegi želim sreću i nadam se da ćete igrati u plej-ofu. Vi kao klub i Kragujevac kao grad to zaslužujete. Ja vam to želim od srca'', poručio je Lalatović.

On je veliku zahvalnost izrazio i prvom čoveku Mladosti Nešku Milovanoviću, zbog svega što je učinio za taj klub, a pohvalio se i da mu je ovo 202. pobeda u Srbiji.

''Ovom prilikom se Nešku Milovanoviću zahvaljujem na svemu što daje za ovaj klub i igrače, sve u dan, sve u sekund. Igrači su zadovoljni onim što dobijaju i onda i ja mogu od njih da izvučem maksimum. Inače, moja 202. pobeda u Srbiji, što nije malo. Neko nema ni 200 utakmica, ali o tome nek pričaju drugi. Za te 202 pobede nisam zaslužan ja, nego moji igrači'', naglasio je Lalatović. 

Feđa Dudić je ponovio kritike na račun svojih igrača zbog naivnih grešaka koje su rezultirale jedanaestercima za ekipu Mladosti, a njegove, kao i Lalatovićeve reči na pres konferenciji pogledajte u prilogu sa Instagram naloga Radničkog.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke