Lalatović na klupi Crvene zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.06.2014.
17:08
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i čovek koji je za kratko vreme dokazao da ima velikog potencijala u trenerskom poslu u ponedeljak će biti imenovan za novog šefa stručnog štaba kluba iz Ljutice Bogdana, saznaju "Novosti".

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Od medijskih spekulacija do zvanične potvrde da će novi trener Crvene zvezde biti Nenad Lalatović nije se dugo čekalo.

Nepunih 24 časa nakon što je generalni sekretar šampiona Srbije Zvezdan Terzić potvrdio da Slaviša Stojanović napušta "Marakanu", čelnici kluba iz Ljutice Bogdana obavili su razgovor sa Nenadom Lalatovićem i postigli dogovor o saradnji.

"Novosti" prenose ekskluzivnu informaciju da je dosadašnji trener Napretka tokom popodneva boravio na "Marakani" gde je obavio razgovore sa potpredsednikom Slavišom Kokezom i v.d. generalnog sekretara Zvezdanom Terzićem i da je postignut načelni dogovor o saradnji.


Isti izvot tvrdi da će u ponedeljak, na sednici Upravnog odbora FK Crvena zvezda, Nenad Lalatović biti imenovan za novog šefa stručnog štaba posle čega će biti zakazana i prozivka pred početak letnjeg pripremnog perioda.

Osim Nenada Lalatovića kao potencijalni kandidati za naslednika Slaviše Stojanovića figurirali su Simo Krunić i Milovan Rajevac ali se čini da su čelnici kluba odabrali najrealnije rešenje u datom trenutku.

Ostaje da sačekamo sutrašnji Upravni odbor FK Crvena zvezda na kojoj bi pomenuta informacija trebalo da bude potvrđena.

Podsećamo da je Nenad Lalatović napravio vrlo brz uspon na trenerskoj lestvici pošto je u svega tri sezone vodio ekipe iz Prve lige Srbije nakon čega je dobio priliku da se sa Voždovcem okuša u JSL.

Kako se pokazalo da Lalatović ima ogroman potencijal, o čemu svedoči i pobeda nad Crvenom zvezdom, nekadašnji kapiten crveno-belih preselio se u Kruševac gde je sa Napretkom praktično doneo titulu klubu sa "Marakane" kada je njegov tim savladao Partizan pod Bagdalom.

Od sezone 2014/2015 Nenad Lalatović trebalo bi da sedi na klupi Crvene zvezde što će biti ogroman zalogaj za njega ali i šansa da dokaže da zaista vredi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke