Lalatović najavio čistku u Nišu, dovešće pojačanja, Dukanac prezadovoljan bodom!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.11.2022.
18:33
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Različite reakcije dvojice trenera posle današnjeg susreta na ''Čairu''.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Radnički i Kolubara su danas u Nišu igrali nerešeno, 1:1, što je rezultat koji nije zadovoljio trenera domaćeg tima Nenada Lalatovića.

''Kako mogu da vidim utakmicu? Dominacija mog tima svih 90 minuta, sami sebi damo gol, oni bukvalno iz jednog šuta daju gol. Trebalo je da vodimo sa 3-4 golova razlike u prvom poluvremenu. Opet nam je ta realizacija slabiji deo tima. Zameram svojim igračima i na toj defanzivnoj igri, zbog te greške koju smo napravili. Oni su se u poslednjih deset minuta više valjali, nego što su igrali i mislim da smo zaslužili pobedu'', rekao je Lalatović za TV Arena sport i najavio brojne promene u igračkom kadru tokom zime.

''Jedva čekam Svetsko prvenstvo da se zahvalim četvorici-petorici igrača, da dovedem nove, da prođu sa mnom pripreme. Na proleće ćemo imati lakši raspored i sigurno ćemo biti bolji'', zaključio je Lalatović.

U mnogo boljem raspoloženju večeras je njegov kolega sa klupe Kolubare Veroljub Dukanac.

''Ne da sam zadovoljan, nego prezadovoljan. Ostvarili smo bod u Nišu posle tri poraza. Iako smo oslabljeni, igrači su izginuli za ovaj bod i mislim da smo ga zaslužili. Ako uspemo da odradimo dobre pripreme i neka mesta pojačamo, sigurno ćemo biti bolji na proleće'', izjavio je trener Kolubare.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke