Lalatović odgovorio Lazetiću: "Izigravaš velikog Murinja po Srbiji, opet ću izvesti decu na Marakanu"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 08.08.2022.
10:51
Izvor: Sportske.net

Izjava Žarka Lazetića došla je do Nenada Lalatovića.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener banjalučkog Borca Nenad Lalatović je na sebi svojstven način odgovorio treneru TSC iz Bačke Topole Žarku Lazetiću na njegovu nedavnu izjavu.

Nikada nije mirno kada je Nenad Lalatović u pitanju. Iako nije u Super ligi Srbije, niti u granicama zemlje, Lalatović je česta tema ovdašnjih medija, ali i javnih ličnosti. 

Nedavno ga je indirektno prozvao Žarko Lazetić rekavši sledeće:

"Ako neko očekuje da zato dođem u dresu Partizana na utakmicu sa decom i da igram da izgubim, to se neće desiti".

Jasna aluzija na 2018. godinu kada je Nenad Lalatović kao trener Čukaričkog gostovao na stadionu "Rajko Mitić" i pred početak meča na travnjak najvećeg srpskog stadiona izveo svoju decu u opremi Crvene zvezde čiji je svojevremeno bio kapiten.

"Žarkovu izjavu mi je skoro neko pokazao, stvarno nisam znao da je to rekao. On je brat Nikole Lazetića, s kojim sam popravio odnos. Cenim ga kao trenera i nikada ga ne bih spomenuo, kao ni njegovu decu. On je rekao „jedan od trenera“, ja bih mu poručio, ako si toliko hrabar, kaži „Nenad Lalatović je izveo decu“. Moraš da ima m..a da to kažeš, a ne da okolišaš. Izigravaš velikog Murinja po Srbiji. Možeš da pričaš o meni, kad napraviš neki veliki rezultat, kao što sam ja napravio, kad napraviš ime i prezime kao što sam ja to uradio. Zameram mu jednu stvar, odličan je trener, odličan momak, ali moje sinove je sad spomenuo i nikad više. I opet ću to uraditi, opet ću izvesti svoju decu na "Marakanu", rekao je Lalatović u razgovoru za "Glas Srpske".

Banjalučani su počeli da pobjeđuju i donekle izbrisali loš start. Stiglo je devet novih igrača, a Lalatović insistira na još dva. Prije starta sezone “bio je na vezi” sa Zvezdanom Terzićem, imao je ideju da dovede Ibrahima Mustafu. Međutim, nije mu se ispunila želja.

"Pitao sam ne samo za Mustafu, već i za Srđana Spiridonovića, te Vladimira Lučića, koji je otišao u Čukarički. “Brđani” su platili nešto za njega, imaju i pravo otkupa. Dejan Stanković mi je rekao da mu Mustafa treba, a ja sam ga hteo šest meseci na pozajmicu. Očekivao sam da će u Zvezdi imati malo razumevanja za mene, da će mi pomoći. S druge strane, njihovim igračima dobro bi došlo da igraju u jakoj ligi kao što je u BiH. Ovde oni ne bi pobeđivali po 10:0, već bi morali “oguliti d..e".

Lalatović je iskoristio priliku i da pohvali Dejana Stankovića i Crvenu zvezdu za koju je ocenio da je daleko najkvalitetniji srpski tim.

"Deki zaslužuje sve pohvale za svoj rad. Ima fenomenalne igrače, bukvalno ima dva tima. Njegov drugi tim je bolji od cele lige", konstatovao je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke