Lalatović odlazi posle Evropskog prvenstva?

Autor: Darko Mitrović
subota 03.06.2017.
12:05
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Hoće li se nastaviti ''trenerska vrteška'' u našim reprezentativnim selekcijama?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Dok se naša mlada reprezentacija priprema za Evropsko prvenstvo, pojavila se informacija da bi posle ovog takmičenja ponovo moglo da dođe o ''rokade'' ma mestu trenera U21 reprezentacije Srbije.

Podsetimo, Tomislav Sivić je Uroša Đurđevića i drugove uspešno vodio sa klupe kroz kvalifikacije i jesenas u baražu izborio plasman na Evropsko prvenstvo, ali je potom podneo ostavku, pa je na njegovo mesto stigao Nenad Lalatović.

Tokom proleća, aktuelni šef struke Čukaričkog imao je par provera sa ''Orlićima'' u prijateljskim mečevima, ali će tek na Evropskom prvenstvu pokazati koliko zaista može na ovoj funkciji.

Međutim, izgleda da bi bez obzira na učinak na ovom takmičenju, Lalatović mogao da ode sa selektorske pozicije, s obzirom na informaciju koju je danas preneo ''Žurnal'' da će u narednom ciklusu mladu reprezentaciju Srbije najverovatnije voditi nesuđeni trener Spartaka Milan Obradović.

Ova informacija još uvek nije potvrđena, ali će Obradović već 5. juna voditi buduću U21 reprezentaciju na prijateljskoj utakmici sa Izraelom, što bi moglo da predstavlja uvod u ono što će uslediti i posle Evropskog prvenstva.

Ali, da najpre sačekamo zvaničan rasplet.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Sunday, 04.06.2017
16:37

Da li nekoga ovo iznenadjuje?

avatar
Saturday, 03.06.2017
14:54

Gde će? U ministarstvo sporta i kulture? :D

avatar
Realno nerealan-1
Saturday, 03.06.2017
13:08

neka ide Tralalatović,on je ipak samo pijun na ovoj šahovskoj tabli,treba nam trener sa čvrstim i nepromenljivim stavovima.