Lalatović opet šokirao čelnike Vojvodine?!

Autor: Darko Mitrović
petak 14.05.2021.
10:27
Izvor: Sportske.net

Predsednik Vojvodine otkrio kako se Lalatović ponašao posle saznanja da sa njim neće biti produžen ugovor.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Nenad Lalatović privodi kraju svoju misiju u Vojvodini, koja je generalno bila vrlo uspešna, ali sada već izvesni rastanak dočekuje u veoma mučnoj atmosferi.

Tokom proleća Lalatović je u više navrata javno kritikovao deo klupskog rukovodstva zbog određenih dugovanja, ali i izostanka prave podrške ekipi koja je prošle sezone osvojila Kup, a ove se još jednom izborila za učešće u Evropi.

Jasno je i da predsednik kluba Dragoljub Samardžić nije na istim ''talasnim dužinama'' sa Lalatovićem, a na ulasku u finiš sezone Samardžić je izneo stav da je ranije trebalo okončati saradnju sa temperamentnim stručnjakom.

''Vojvodina mu nije dala otkaz, jednostavno, sam se odlučio na taj potez. Iskreno, trebalo je da ga oteramo još pre četiri meseca, kada se ozbiljno mešao u posao uprave, ljudi koji vode Vojvodinu. Ostala su još dva kola do kraja, njemu ugovor ističe 31. maja. Upravni odbor je na glasanju (5:1) odlučio da sa Lalatovićem ne produžimo saradnju i na tu priču smo stavili tačku", izjavio je Samardžić za ''Politiku''.

Iako je Lalatoviću zahvalio za sve uspehe koje je sa Vojvodinom ostvario u protekle dve sezone, Samardžić je naveo i najnoviji primer šokantnog Lalatovićevog ponašanja.

''Prošle nedelje nije dolazio na treninge. Nije se ni pojavio na konferenciji za novinare. Svuda u ozbiljnom svetu bio bi drastično kažnjen za takvo ponašanje, jer on je profesionalno lice u klubu gde prima novac za rad", zaključio je Samardžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brane Lala
Friday, 14.05.2021
14:23

Hvala Bogu da je oteran. Slika i prilika namestenog prvenstva. Veliki 'strucnjak' gde god da se pojavi. Jedino mi nije jeasno da li on u svojoj glavi stvarno misli da svi klubovi u koje on dodje slucano dobiju nekog sponzora ili direktno novac od drzave. Da je bas on, eto, ta sinergija koja se pojavi i preporodi klub. Pre ce biti da je obrnuto. Covek poslat po zadatku. Da se kasicica para iz budzeta potrosi na kakav-takav sportski rezultat, naravno pod uslovom da se u 'stub srpstva' ne pipa. Dodje u klub kome je unapred obezbedjen novac i zastita sudija protiv 3/4 lige, dovede svoje igrace koji valjda potpisuju ugovor sa njim a ne sa klubom cim su uvek slobodni da odu kad i on ode, i onda krene u 'reporod'. A kao slag na tortu zakljuci kako je on najbolji trener u istoriji kluba, u ovom slucaju Vojvodine. A prvenstva namestena u 90% utakmica!? Nego, putuj igumane, i ne misli na manastir. Ja se samo nadam da ce ova nova uprava napraviti otklon od oba blizanca podjednako pa makar se borili za opstanak.