"Hoću sa vama u Evropu", Lalatović već sada zna svoj naredni klub?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 02.03.2022.
08:35
Izvor: Sportske.net

Trener Radničkog izneo niz komplimenata.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca savladali su Novi Pazar u gostima rezultatom 1:0 čime su Kragujevčani napravili još veću razliku u odnosu na poslednjeplasiranog domaćina.

Trener gostiju Nenad Lalatović bio je meta žestokih uvreda i pogrdnih skandiranja u samom finišu susreta, ali je na konferenciji za medije otkrio da bi u budućnosti voleo da bude trener upravo u - Novom Pazaru.

"Da budem iskren, jednog dana je moja želja da radim u ovom klubu, baš zbog ovakve atmosfere. Zbog vaših navijača. Da se uprava kluba i grad ujedine, da naprave budžet i da Pazar igra Evropu, ja bih to voleo da igra sa mnom jednog dana", nada se Lalatović kojem se dopala atmosfera.

"Atmosfera je stvarno fenomenalna bila, prava prvenstvena. Meni je žao što će neko od ove dve ekipe ispasti u Prvu ligu Srbije, ili naravno Metalac ili neke druge ekipe. Ni vi ni mi ne zaslužujemo to, kakvu atmosferu pravite ovde. Imate dobar tim".

Strateg Kragujevčana smatra da je utakmica mogla da krene i u drugom smeru.

"I da je Pazar danas pobedio, ne bi bilo nezasluženo, pogotovo u prvom poluvremenu kad su imali svoje šanse. Sreća je bila na našoj strani. Moji igrači su pokazali da se nisu uplašili. Došli smo do rezultata u drugom poluvremenu. Jako je teško bilo igrati po ovom terenu", istakao je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke