Lalatović: "Partizan ima fenomenalan tim, ali ćemo se neporaženi vratiti u Suboticu!"

Autor: Lazar Nikolić
petak 29.03.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Trener Spartaka veruje u podvig u Humskoj.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice u subotu od 18.30 sati gostuju Partizanu u Humskoj u meču 27. kola Super lige Srbije.

Subotičani su trenutno na desetoj pozicji sa 31 bodom, dok je Partizan na drugom mestu i ima 30 bodova više. Jasno je da su crno-beli veliki favoriti, ali trener Spartaka Nenad Lalatović veruje u pozitivan rezultat u Beogradu.

"Igramo na njihovom terenu i oni su u tom susretu apsolutni favoriti. Ja verujem u svoj tim i verujem da možemo da napravimo iznenađenje. Očekujem dosta navijača i jedva čekam da počne utakmica i da se u našu Suboticu vratimo neporaženi. Biće jako teško, igrači moraju da uđu u utakmicu hrabro i angažovano, da ispune ono što ja očekujem i tražim od njih, a to je da izdržimo pritisak od prvih 20 minuta. Partizan ima fenomenalnu, sjajnu ekipu sa odličnim igračima na svim pozicijama", rekao je Lalatović.

Nekada su Lalatović i trener Partizana Igor Duljaj bili saigrači u ukrajinskom Šahtjoru iz Donjecka. Lalatović ceni Duljajev rad i ima sve pohvale na račun igre Partizana.

"Igramo protiv Partizana koji, vidimo i sami kako igra u poslednje vreme od kako ih vodi moj kolega Igor Duljaj. Sa njim se odlično poznajem, igrali smo zajedno u Šahtjoru i bili komšije. Jako mi je drago zbog njega što beleži dobre rezultate. Do pre dva kola je bio prvi na tabeli, što dovoljno govori i o snazi njegove ekipe. Pogledao sam poslednje dve utakmice Partizana i stvarno mi nije jasno kako je izgubio od Napretka. Partizan ima sjajne pojedince koji jednim potezom mogu da reše utakmicu", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke