Lalatović pohvalio sudije, a onda je počela ''GRMLJAVINA''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.11.2020.
18:18
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Trener Vojvodine i večeras imao emotivan nastup i poslao brojne poruke. Na čiju adresu?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Vojvodina je večeras kao gost savladala Radnički na ''Čairu'' sa 1:0, a odmah posle meča trener novosadskog superligaša Nenad Lalatović je ''razrešio'' jednu spornu situaciju kada su domaći tražili jedanaesterac u svoju korist.

''Momci su danas izgarali svih 90 minuta, domaći nisu imali nijednu stopostotnu šansu, nema razloga niko da se buni, sudije su fenomenalno obavile posao, penal po meni nije bio i to će se videti na Areni. Ne vidim razloga da se diže tenzija u srpskom fudbalu, ovako treba da se sudi, 50:50'', istakao je Lalatović pred kamerama Arene Sport.

Međutim, postoji nešto drugo što ga tišti, a to je po svemu sudeći, odnos uprave Vojvodine prema njegovoj ekipi, s obzirom da ih je i ranije opominjao na dugovanja prema igračima.

''Pokazali smo kako se bori za dres Vojvodine, za grb Vojvodine, za Novi Sad, za sever Srbije, jer Vojvodina je najveći klub na severu Srbije. Još nešto ću reći, ponosan sam na igrače, sad moraju još neki da se bore za nas, kao što se mi borimo za njih. Sad želim njihovu borbu da vidim za Vojvodinu. Moji igrači njih sad uče kako se gine za grb Vojvodine.

Sad pokažite vi, koji ste ostali u Novom Sadu! Danas sam video tri naša navijača, a moglo je da ih bude deset. Dođite, bodrite Vojvodinu, nemojte da sedite kući, nego dođite bodrite, mi smo pokazali kako se bori i gine za ovaj grb'' poručio je Lalatović, udarajući se u grudi i pokazujući na grb Vojvodine.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Tuesday, 01.12.2020
11:17

Kad ga odmah pitaju posle utakmice.
Čovek nije stigao ni da se popravi.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 01.12.2020
17:11
avatar
Momčilo-PN
Monday, 30.11.2020
20:58

Novi selektor!

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 30.11.2020
20:52

Niste objavili sve sto je rekao,nije ni bitno,niko se ovako ne bori javno za igrace kao on,jeste i ludak i ovo i ono,mogu ljudi da pisu i govore za njega sta god,ali niko nema m... kao on da ovako stane iza igraca.

avatar
svojnasvome
Monday, 30.11.2020
19:45

on se udara u svaki dres a pola lige je već nosio...idi malo probaj tvoje "veliko znanje" preko....i nemoj ti da sudis, valjda ima ko se bavi time i nismo svi ludi....

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 30.11.2020
20:55

Pa mlad je trener probace,nemoj ti puno da se brines i mrzis coveka,jos ga osporavas a vodio je razne timove u Srbiji i imao jako zapazene rezultate,specijalno protiv vas pa shodno tome zato i toliki animozitet,nista cudno za navijace koji su izgubili identitet,i kojima je svaciji uspeh sem njihovog lazan,svaka rec je suvisna za tebe i slicne tebi!

avatar
Man united
Monday, 30.11.2020
20:58

Велико знање под наводнике стави гробар, чији је клуб редовна муштерија код Лалата. Па, ако вама није показао знање, онда није никоме.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Monday, 30.11.2020
19:36