Lalatović posle ''petarde'': ''Kad vam dete od 15-16 godina poništi čist gol...''

Autor: Darko Mitrović
petak 22.01.2021.
23:20
Izvor: Sportske.net, mondo

Ipak, razloge poraza ne želi da traži u sudijskim odlukama.

Screenshot/YouTube/Fk Vojvodina
Screenshot/YouTube/Fk Vojvodina

Povezane vesti

Prilično neočekivano, ekipa Vojvodine danas je pretrpela težak poraz na pripremama u Turskoj od slovenačke Mure, rezultatom 5:1.

Ako im je za utehu, ubedljive poraze sa po pet primlčjenih golova doživeli su i Partizan i Radnički iz Niša, a da li su samo ''teške noge'' razlog, ili nešto drugo kada je u pitanju novosadski tim objasnio je trener Vojvodine Nenad Lalatović.

"Nije moglo da se očekuje to što se dogodilo, ali to su pripreme. Vidi se da su igrači umorni, jedva hodaju. Oni su svežiji, tek su doputovali... Na 0:0 imali smo dve 'mrtve' šanse, a od njihovih pet golova, mi smo sami sebi dali četiri. To što zameram ekipi ostaviću za svlačionicu'', istakao je Lalatović, a prenosi ''Mondo''.

Možda bi sve bilo drugačije da je Vojvodini priznat gol za izjednačenje na 2:2. S tim u vezi, Lalatović je prokomentarisao odluku mlade devojke koja je obavljala ulogu pomoćnog sudije.

"Kad vam dete od 15-16 godina poništi čist gol, a vidimo ispred nas da je Zukić bio u liniji i dao čist pogodak… Igrači su bili nervozni, ali naravno da nije sudija kriv. Šta je – tu je. Igralo je kod nas mnogo mladih igrača, ima tu tri-četiri igrača na koja mogu da računam u prvenstvu, mladi će čekati šansu…", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF THE JUNGLE♢⭐♢⭐♢⭐
Saturday, 23.01.2021
12:03

Pre svega Partizanu je poništen čist gol protiv Rubina, pa je onda dosuđen i nepostojeći penal za Rubin tako da je sudija napravio 2 razlike za Rubin, a osim toga Partizan je igrao bez golmana jer N. Stevanović nije golman ni za kadete, njemu bi mogli pioniri da šutiraju da bi ličio na golmana. I veoma bitna stavka: Partizan u formaciji 4-4-2 bez bar jednog igrača u srcu sredine terena kakav je Zdjelar nema šta da traži u fazi odbrane protiv ozbiljnih ekipa kakva je Rubin. A što se tiče najveće zvezdine filijale i mog prvog kandidata za selektora, oni mogu da se porede s Partizanom samo u zvezdinoj ligi, a isto važi i za drugu najveću zvezdinu filijalu iz Niša.