Lalatović: ''Premašena očekivanja, ponosan sam na igrače!''

Autor: Darko Mitrović
subota 20.09.2014.
21:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle večerašnjih 2:0 protiv Novog Pazara, trener Crvene zvezde se veoma pohvalno izrazio o učinku svog tima u prvih šest kola.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Crvena zvezda se večeras vratila na pobednički kolosek, ali i na lidersku poziciju na tabeli (bar do sutra), posle pobede nad Novim Pazarom na Marakani.

Pobeda aktuelnog šampiona večeras nije ni dovođena u pitanje, zahvaljujući golovima koje je Rakić postizao u uvodnim minutima prvog i drugog poluvremena.

Golman Predrag Rajković ponovo nije savladan, pa trener Lalatović ima dosta razloga da bude zadovoljan.

''Zadovoljan sam i pobedom i rezultatom. Nismo igrali na nivou na kome očekujem da budemo, međutim, u timu ima nekoliko igrača koji nisu prošli pripreme i smatram da smo u ovom trenutku pružili maksimum.

Postigli smo gol na vreme, i želeli da dupliramo prednost, u čemu smo na kraju i uspeli, iako je Novi Pazar u međuvremenu, posle naših grešaka, imao dve lepe prilike. Na sreću, nisu uspeli da ih realizuju. Smirili smo dešavanja na sredini terena, uspostavili kontrolu i nakon drugog gola, sve je bilo mnogo lakše'',
izjavio je Lalatović.

Šef struke crveno-belih je zadovoljan i ukupnim učinkom od starta sezone.

''Pre početka sezone malo ko je očekivao da u šest utakmica imamo pet pobeda i remi, i to bez primljenog gola. Smatram da je ovaj rezultat premašio očekivanja, i ponosan sam na svoje igrače'', izjavio je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke