Lalatović progovorio o ''milionskom ugovoru'' i poslao poruku navijačima!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.06.2021.
17:00
Izvor: Sportske.net

Šta ga koči da prihvati tako dobru ponudu?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U prethodnih nekoliko dana bilo je dosta oprečnih informacija o statusu Nenada Lalatovića u Radničkom, i to tek što se vratio na ''Čair'', a juče je iz niškog superligaša našem portalu potvrđeno da je temperamentni stručnjak dobio ''višemilionsku ponudu'' Al Batina iz Saudijske Arabije.

Međutim, danas je Lalatović predstavio novo pojačanje Radničkog, i to iz Japana. Preneli smo već da je u pitanju Riohei Mićibući, koji je impresionirao Lalatovića svojim umećem, ali su se potom pojavile i neke neprijatne vesti o Japancu.

Odmah pošto je još jednom obradovao navijače Radničkog novim pojačanjem, Lalatović je progovorio i o svom statusu i pomenutoj ponudi koju je dobio.

Ukoliko je zaista tako primamljiva, postavlja se pšitanje zašto je još uvek nije prihvatio, ali pre konačne odluke uputio je i poruku navijačima.

''Ja imam tu ponudu iz Saudijske Arabije i to nije tajna. Ali još nisam ništa dogovorio. A ako se dogovorim to će biti milionski ugovor, koji ja i moj stručni štab prosto nećemo moći da odbijemo. Želim da poručim navijačima Radničkog da ne treba da brinu. Ako se i desi da odem, ovde je već formiran sastav koji će biti u vrhu srpskog fudbala. Doveli smo ozbiljne igrače, kojima su zagarantovani odlični uslovi. To im garantujem ja, to im garantuje i Ivica Tončev, koji je prema mom mišljenju najmoćniji i najsposobniji čovek u srpskom fudbalu, uz Galeta Obradovića'', uverava Lalatović.

Tu se nije zaustavio, pa je izneo još niz pohvala o radu Ivice Tončeva u Radničkom.

''U Radničkom su plate u dan i sve što sam ja dogovorio sa igračima, Ivica Tončev će ispoštovati. Radnički više nema dugove, Ivica Tončev je napravio giganta i jedan je od najstabilnijih klubova u zemlji, koji u svakom trenutku može da pokaže svoje papire. A setite se kako je bilo pre njegovog dolaska u Niš. A da ima bilo kakvih dugova, verujte mi da bi mu odmah skinuli glavu. Dakle, još jednom želim da poručim svima kojima je Radnički na srcu, da smo napravili izuzetan tim i da će on biti u stanju da ispuni zacrtane ciljeve, bio ja tu ili ne. Ja mnogo volim Radnički, u ovom prelaznom roku sam do sve od sebe da napravimo sjajan tim i mislim da sam u tom uspeo'', zaključio je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke