Lalatović se okreće Zvezdi: ''Razumem ja stanje u srpskom fudbalu, ali neću mnogo da pričam''

Autor: Darko Mitrović
subota 09.12.2023.
20:42
Izvor: Sportske.net

Ne želi da rizikuje kaznu.

2022 Marko Djokovic/Starsport.rs ©
2022 Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Spartak je večeras prvi put poražen pod vođstvom trenera Nenada Lalatovića, a posle dve uzastopne pobede.

Subotičani su večeras poraženi od Železničara u Pančevu sa 2:1, a u prvoj izjavi posle meča, Lalatović se nakratko dotakao i ''stanja u srpskom fudbalu''.

''Sami sebe smo pobedili. Iskreno. Iz jedne duge lopte smo primili prvi gol, kod drugog naš golman ispušta loptu... Želeli smo pobedu, dali sve od sebe, nismo uspeli u tome, ali bilo je deset izmena i toliko odugovlačenja, a samo tri minuta nadoknade vremena. 

Ja razumem stanje u srpskom fudbalu i zašto je danas moralo da bude tri minuta, ali neću mnogo da pričam, tek sam došao u Spartak, ne bih da me odmah kazne. Čestitam Želji na pobedi, a mi se sada okrećemo utakmicama protiv Crvene zvezde i Novog Pazara. Ovde je večeras bilo teško osvojiti bodove'', izjavio je Lalatović.

Trener Železničara Nenad Mijailović je, naravno, bio prezadovoljan igrom svog tima u večerašnjem meču.

''Veoma bitna pobeda za nas. Znali smo da će biti teško, dali smo gol, Spartak se brzo vratio. Poveli smo ponovo, a u drugom smo bili jako disciplinovani , sveli smo Spartak možda ni na jednu ozbiljnu šansui jako smo srećni zbog pobede. Čestitam obema ekipama na fer igri, a mojim igračima na velika tri boda, možda i najveća do sada'', izjavio je trener Železničara. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke