Lalatović se sprema kao za Partizan: ''Ne bih mogao da podnesem...''

Autor: Darko Mitrović
petak 20.05.2022.
17:45
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Bliži se druga najvažnija utakmica u trenerskoj karijeri Nenada Lalatovića.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kragujevački Radnički 1923 danas bez prisustva publike igra na ''Čika Dači'' meč poslednjeg kola Super lige protiv Metalca, ali taj meč nema takmičarski značaj, jer je već poznato da će Kragujevčani u baraž, a da se Metalac seli u Prvu ligu Srbije.

Pred početak ovog meča, Lalatović je dao zanimljivu izjavu za TV Arena sport, ističući ogroman značaj predstojećeg dvomeča u baražu za opstanak u ligi.

''Igramo bez opterećenja, to nam olakšava posao. Većina igrača je danas pre podne odradila kvalitetan trening, oni igrači koji će igrati protiv Želje ili IMT-a u baražu. Danas će priliku dobiti igrači koji nisu imali mnogo utakmica u nogama, čisto da Radnički vidi na koga može da računa sledeće sezone.

Misli su mi usmerene ka baražu, jer to je za mene utakmica života i smrti. Rekao sam, posle finala Kupa sa Partizanom, kada sam osvojio prvi trofej, ovo je druga utakmica koja mi je sve u karijeri. Ne bih mogao da podnesem i ne bih voleo da Radnički ispadne iz lige. To bi za mene bio veliki neuspeh. Ali, ako se to desi, šta da radimo, to je život. Mislim da Radnički apsolutno zaslužuje da ostane u ligi. Imamo svoj stadion. Te ekipe koje će igrati protiv nas nemaju svoj stadion, ne mogu da igraju na domaćim terenima, tako da mislim da bi bilo dobro za srpski fudbal da Radnički ostane u Super ligi, a da bi ostao, moraće to da zasluži'', izjavio je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke