Lalatović se vraća u Superligu, i to pred dolazak Partizana?

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.07.2022.
23:58
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

Šok terapija?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, Nenad Lalatović je veoma blizu povratka u srpsku Superligu, samo dva meseca pošto je napustio ekipu kragujevačkog Radničkog i odlaska u banjalučki Borac.

Međutim, u Banjaluci mu ne ide kako je očekivao. Uz kikseve u prvenstvu, Borac je doživeo neočekivanu eliminaciju od ekipe B36 Toršavn sa Farskih Ostrva na startu kvalifikacija za Ligu konferencija posle čega je Lalatović podneo ostavku, ali koja nije prihvaćena od strane uprave kluba.

Međutim, posle poraza od Sarajeva, Lalatović nije krio razočaranje i ishodom meča, i početničkim greškama svojih fudbalera, ali i činjenicom da zbog renoviranja stadiona u Banjaluci Borac mora da se seljaka sa jednog na drugi stadion.

Posle svega toga, Lalatovićev odlazak sada mnogi očekuju, a ''Sportklub'' večeras otkriva da je Novi Pazar veoma zainteresovan za njegove usluge.

Pazarci su loše započeli sezonu, doživeli su tri poraza iz tri odigrana meča, pa je neizvesno da li će trener Vladimir Gaćinović ostati.

Ukoliko Lalatović uspe da sa upravom Borca dogovori prevremeni raskid saradnje, izvesno je da bi Pazarci odmah reagovali, pogotovo jer je Lalatović u više navrata govorio kako bi voleo da jednog dana vodi ekipu Novog Pazara.

Zanimljivo, Pazarci u sledećem kolu dočekuju Partizan, ali teško je očekivati da bi pre tog meča Lalatović mogao da stigne na klupu Novog Pazara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke