Lalatović spremio ekipu za - blato!

Autor: Beta Beta
petak 15.02.2019.
15:25
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Čukaričkog nastupiti u najjačem sastavu i da će dati sve od sebe da prolećni deo šampionata počne pobedom.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Čukaričkog nastupiti u najjačem sastavu i da će dati sve od sebe da prolećni deo šampionata počne pobedom.

"Odlično smo odradili pripreme i fizički smo spremni za napore koji nas očekuju... Mi imamo svoj cilj i ne odstupamo od njega. Ekipa je zdrava, spremna, igraćemo u najjačem sastavu i dati sve od sebe da osvojimo tri boda pred našom publikom", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Dvomesečna zimska pauza u fudbalskoj Super ligi Srbije je završena, a prvenstvo se nastavlja utakmicama 22. kola. Jedan od najzanimljivijih mečeva biće odigran sutra na Čairu kada će Radnički dočekati ekipu Čukaričkog.

Radnički je drugi na tabeli sa 50 bodova, devet manje od lidera Crvene zvezde, a šest više od trećeplasiranog Partizana. Čukarički u Niš dolazi kao četvrti tim na tabeli sa 39 bodova na svom kontu.

"Nismo puno menjali sastav od jesenas, doveli smo ozbiljne igrače, koji su se tokom priprema dobro uklopili u sastav i verujem da ćemo i u drugom delu sezone nastaviti da naše navijače veselimo dobrim rezultatima", rekao je Lalatović.

Lalatović je, govoreći o Čukaričkom, podsetio da ekipa s Banovog brda nije doživela nijedan poraz u pripremnom periodu i da je pokazala da je izuzetno kvalitetna.

"Čukarički je mnogo ozbiljan tim, radio sam tamo godinu i po dana i zajedno sa gazdom Obradovićem i sportskim direktorom Matijaševićem učestvovao u selekciji ekipe, kao što to sada radim u Radničkom sa Ivicom Tončevom i Markom Jovanovićem. Napravili smo okosnicu današnjeg Čukaričkog, a meni je mnogo važno što je iz tog tima u Radnički došao Nikola Drinčić", rekao je Lalatović.

Trener niškog tima kazao je i da ne očekuje lepršavu utakmicu zbog vremenskih uslova i lošeg stanja terena.

"Loše vreme smeta svim ekipama u Srbiji. Po ovakvim terenima je zaista teško igrati fudbal. U odnosu na Tursku gde smo odradili pripreme ovo je nešto sasvim drugo. Nemoguće je uspostaviti dobar pas i igrati lepršav fudbal. Smatram da će naša utakmica protiv Čukaričkog biti borbena sa dosta duela i dugih lopti, jer po blatu ne može da se igra drugačiji fudbal. Mi smo spremni i na to i ja verujem u pobedu", rekao je Lalatović.

Utakmica Radnički - Čukarički igra se sutra od 15.00 na stadionu Čair.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke