Lalatović u Nišu: "Doktorska disertacija sa desetkom! Zemljače, dao bi ostavku da si pametan..."

Autor: Ivan Cvetković
petak 21.04.2023.
19:39
Izvor: Sportske.net

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC

Povezane vesti

Fudbaleri Mladosti GAT pobedili su danas u gostima niški Radnički sa 1:0, u prvom kolu plej-auta Superlige Srbije.

Strelac odlučujućeg gola bio je Saša Marković u 58. minutu.

Mladost GAT je zabeležila petu pobedu u prvenstvu i sa 23 boda zauzima 14. poziciju. Radnički je na 11. mestu sa 29 bodova.

Zanimljivije je bilo nakon meča kada je Nenad Lalatović na pres-konferenciji govorio o meču.

Malo više o svom doskorašnjem saradniku Draganu Šarcu koji je preuzeo Radnički po odlasku Lalatovića.

"Čestitao bih obema ekipama, kao i uvek. Mislim da smo zaslužili pobedu protiv ekipe i trenera sa kojim sam radio dugi niz godina i kojeg dobro poznajem. Bio je u mom stručnom štabu, gledao sam ga kao brata, kao člana svoje porodice. Neću da pričam o njemu jer sada svi očekuju to. Sve što želim sebi, želim i njemu, a sve što želim svojoj ćerki, želim i njegovoj. On je jedan dobar momak i dobar trener. Jedino što me je pogodilo je što sam želeo da bude sa mnom, toliko sam za služio za sve ove godine", rekao je Lalatović nakon čega je Šarac napustio njegovo izlaganje.

"Zemljače, da si pametan dao bi otkaz posle četiri poraza, da si pravi trener. Ne može da istrpi kritiku, ne može ni moju kritiku. Stvarno mu želim sve najbolje. Velika pobeda za nas, moja doktorska utakmica, besprekorna, položila je ekipa težak ispit. Moji su igrači ostavili srce na teren, izdržali smo pritisak publike. Doktorat Nenana Lalatovića sa 'desetkom', ova utakmica je bila moja najbolja posle finala Kupa. Dva puta sam već preuzimao poslednju ekipu an tabeli, nijedan trener u Srbiji ne bi to uradio. DUša me boli što nisam ostao u Radničkom, ne ljutim se na navijače, oni su temperamentni. Želeo sam da igramo finale Kupa i da uđemo u plej-of", nastavio je trener Mladosti GAT.

Nakon njega, javnosti se obratio i sam Šarac koji je u svega nekoliko rečenica govorio isključivo o meču.

U narednom kolu Mladost GAT će dočekati Kolubaru, dok će Radnički gostovati kragujevačkom Radničkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke