Lalatović: "U Zvezdi su monstrumi, Sale Stanojević trebalo da uzme titulu"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 11.06.2023.
13:22
Izvor: Sportske.net

Kao i uvek, podiže buru.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je da je u sezoni 2021/22 titulu trebalo da odnese Partizan.

Crno-beli su posle odlaska Aleksandra Stanojevića odigrali katastrofalnu kampanju, ali će zahvaljujući koeficijentu naše zemlje ipak igrati Evropu. Tim koji trenutno vodi Igor Duljaj završio je kao četvrtoplasirani u Superligi Srbije sa čak 27 bodova manje u odnosu na učinak iz sezone ranije. 

"Sale Stanojević je uradio mnogo za Partizan kada je uzeo 98 bodova, moram da budem iskren, tada je zaslužio da uzme titulu. Ja kao zvezdaš to hoću da kažem. Stanojević je tada oštećen protiv Čukaričkog, kada je sudija poslednjem igraču u odbrani "brđana" za faul dao žuti, a ne crveni karton. Da su crno-beli tada pobedili, možda bi osvojili pehar prvaka Srbije", kazao je Lalatović.

Lalatović se takođe dotakao i Crvene zvezde, odnosno generalnog direktora Zvezdana Terzića.

"Čitam izjavu Zvezdana Terzića koji kaže da Zvezda u Ligi šampiona igra sa monstrumima. Pa i vi ste monstrumi za našu ligu... Ne možeš da me pobediš bez pomoći sudija, a ja vodim Mladost GAT i Radnički iz Niša. Ti tvoje igrače monstrumski plaćaš. Neću alibi za Crvenu zvezdu, ušli ste u Ligu šampiona jer ste ovde nepobedivi, ali ako ne prezimite u njoj to je neuspeh za klub i Zvezdana Terzića", naveo je on za "Republiku".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke