Lalatović već ide iz Niša? Oglasio se i Radnički

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 22.06.2021.
14:30
Izvor: Sportske.net

Neverovatne vesti...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Harizmatički trener Nenad Lalatović digao je celu fudbalsku Srbiju na noge, pošto su se pojavile informacije da bi posle svega nekoliko nedelja od povratka u Radnički mogao da napusti niškog superligaša.

Doskorašnji trener Vojvodine nije boravio u klubu od petka kada je imao poslednju trening, a sa "Čaira" uveravaju da će se koliko danas od 18h sati ponovo naći među igračima.

"Poslednji trening je bio u petak uveče, trener Lalatović je igračima nakon toga dao slobodno i prvi naredni je zakazan za danas u 18.00. Video sam i ja te natpise, ali ne znam šta da vam kažem, sinoć sam se čuo s Lalatovićem, ništa mi nije odavalo utisak da se nešto dešava, čak je i gostovao na dve lokalne televizije. On je i sam rekao da ima opciju da može da ode ako dobije ponudu iz inostranstva koja mu rešava egzistenciju. Tu je u Nišu, situacija je pod kontrolom", rečeno je Telegrafu iz najvećeg kluba sa juga Srbije.

Dok traje ujdurma oko Lalatovića, isti izvor navodi da je ambiciozni Lalatović na putu da dovede poznatog napadača Miljana Škrbića, koji je pre godinu i po dana bio na probi u Partizanu dok je ekipu iz Humske vodio Savo Milošević.

Podsetimo, Lalatović je ambiciozno počeo drugi mandat na "Čairu" pošto je klub doveo poznata imena srpskog fudbala poput Damira Kahrimana, Vukadina Vukadinovića, Borka Duronjića...

Produžen je i ugovor sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde Aleksandrom Kovačevićem.

Podsetimo, Radnički je prošle sezone tek u poslednjem kolu izborio opstanak ubedljivom pobedom protiv OFK Bačke u Nišu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke