Lalatović: "Volim što smo treći, ali tu treba i ostati"

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.04.2018.
23:40
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je zadovoljan osvajanjem trećeg mesta pred plej-of u Super ligi Srbije, ali i da je cilj da "Brđani" tu i ostanu na kraju sezone.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Čukarički je danas kao gost odigrao 0:0 sa Voždovcem, u utakmici poslednjeg 30. kola Super lige Srbije, pa će sa trećeg mesta ući u plej-of.

"Nemamo mnogo vremena za razmišljanje. Posle praznika sledi nam paklen ritam. Najpre nam dolazi Radnički u šampionatu, zatim Partizan u Kupu, a onda dva teška gostovanja Partizanu i Zvezdi. Ne mogu da kažem da li je bolje biti treći ili četvrti zbog tog rasporeda. Volim što smo treći, jer smo tu zasluženo, ali sada treba ostati na tom mestu i posle plej-ofa", rekao je Lalatović, preneo je sajt Čukaričkog.

"Brđani" u plej-of ulaze sa 26 bodova, jednim više u odnosu na četvrtoplasirani Radnički sa kojim će se sastati već u prvom kolu doigravanja za titulu i izlazak u Evropu.

"Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi na požrtvovanosti. Ovaj ishod je najrealniji. Bila su to taktička nadmudrivanja, bez nekih pravih akcija. Falio nam je završni pas. Nismo uspevali da stvorimo taj poslednji pas kako bismo dali gol, ali ne mogu da budem nezadovoljan", naveo je Lalatović.

Takmičenje u Super ligi Srbije nastavlja se nakon praznika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke