Lalatović za Božić dobio dvojicu novajlija!

Autor: Mladen Heleta
subota 07.01.2023.
19:00
Izvor: Sportske.net

Dres Radničkog zadužili Stefan Marjanović i Nikola Andrić .

Marko Djokovic/STARSPORT
Marko Djokovic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener niškog Radničkog Nenad Lalatović insistirao je na dovođenju novih igrača na Čair kako bi se ostvarili ciljevi u drugom delu sezone, a rukovodstvo kluba mu je izašlo u susret.

Najpre su u Radnički stigli Petar Mićin i Boris Vagra, a od danas su Nišlije jače za Stefana Marjanovića i Nikolu Andrića.

Marjanović (28) je dugogodišnji prvotimac Kolubare iz Lazarevca. Ovaj štoper, visok 192 centimetara, igrao je i u ekipama čačanskog Borca, Šumadije iz Aranđelovca, Smedereva, Grafičara i Podgorice u Crnoj Gori. Potpisao je dvogodišnji ugovor sa Nišlijama.

Nikola Andrić (30) je desni bek koji je u dosadašnjoj karijeri imao prilike da sarađuje sa Lalatovićem. Nastupao je za OFK Mladenovac, Podbrezovu u Slovačkoj, Radnički iz Kragujevca, Mladost iz Lučana i za novosadsku Vojvodinu. Poslednjh šest meseci branio je boje Borca iz Banjaluke i aktuelnu sezonu je započeo zajedno za Lalatovićem u tom klubu. 

Lalatović je nakon dolaska ove dvojice igrača najavio da čeka još jednog vrsnog fudbalera, čije ime se drži u tajnosti, a koji je trenutno u inostranstvu i sa kojim pregovori treba da se završe najkasnije u ponedeljak ili utorak.

Radnički se nakon 19 odigranih kola u Superligi Srbije nalazi na slabom 13. mestu sa 17 bodova. Cilj kluba je plasman u plej-of, a trenutno je od osme pozicije koja tamo vodi i na kojoj se nalazi imenjak iz Kragujevca udaljen osam bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke