Lalatovićev ''spektakularni odlazak''! Lete milioni, uslovi iz snova!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.06.2021.
22:45
Izvor: MONDO.RS

Sve je otkrio posle potpisa.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Nenad Lalatović odlazi iz srpskog fudbala posle 11 godina.

To je danas i zvanično potvrđeno, pošto je temperamentni stručnjak potpisao ugovor sa saudijskim Al Batinom.

On će tako napustiti niški Radnički posle samo dve nedelje na klupi ovog kluba, iako je već na njegovu inicijativu stiglo čak sedam novih igrača na ''Čair''.

Presudili su izvanredni finansijski uslovi koje je Lalatović dobio u Al Batinu, a za razliku od mnogih drugih koji na njegovom mestu ne bi otkrivali detalje, on nije želeo ništa da krije u razgovoru za ''Mondo''.

''Hteo me je prvi čovek kluba, bogati šeik - oni su me lično tražili. Pratili su moj trenerski razvoj i dali su mi odrešene ruke.

Dali su mi vilu bazenom, automobil i bogati ugovor. Ukupno, milion dolara odlazi na platu. Za svaku pobedu dobijamo 5.000 dolara, još 100.000 hiljada dolara ako završimo u prvih osam, a čak pola miliona dolara ako sam među prva tri", otkriva Lalatović.

U prošloj sezoni Al Batin se jedva spasao ispadanja, završio je na trinaestom mestu sa samo bodom više od Al Kadisije koja se preselila u niži rang.

Sada sledi ono što je Lalatović u Radničkom ekspresno uradio, a to je dovođenje pojačanja, u čemu će takođe imati veliku slobodu.

Na kraju je ovaj svoj odlazak iz srpskog fudbala nazvao spektakularnim.

"Srećan sam što sam napravio posle 10 godina u srpskom fudbalu i odlazim na spektakularan način. Nedostajaće mi srpski fudbal, ali vratiću se jednom".

Srećno, Lalate!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke