Lalatovićevo šesto pojačanje, štoper iz Obale Slonovače koji već piše ćirilicom!

Autor: Darko Mitrović
petak 13.01.2023.
19:11
Izvor: Sportske.net

Kako je i najavio krajem prvog dela sezone, trener Radničkog iz Niša će na proleće imati na raspolaganju pojačan sastav.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Ekipa niškog Radničkog od juče je na pripremama u Turskoj, ali u klubu ne staju sa angažovanjem pojačanja za drugi deo sezone.

Danas je ozvaničen i šesti novajlija ove zime, a ovoga puta u pitanju je pojačanje na štoperskoj poziciji, dvadesetogodišnji Ismael Alves Gaetan Maiga iz Obale Slonovače.

Iz Radničkog poručuju da Maiga ima ''izvanredne fizičke sposobnosti za svoj uzrast'' kao i da ga odlikuje ''zavidna tehnika u igri''.

Ovaj mladi fudbaler će se svojim novim saigračima najverovatnije priključiti tokom sledeće nedelje, kada se završi procedura oko dobijanja turske vize.

A pre nego što se ovdašnjoj fudbalskoj javnosti predstavi i na terenu, Maiga je na Instagramu već pokazao da je naučio i da piše ćirilicom, pa je u reakciji na zvaničnu objavu kluba napisao:

''хвала вам што посао почиње''.

Podsetimo, Maiga je već šesto pojačanje ove zime u Radničkom. Pre njega ugovore sa Nišlijama potpisali su i Boris Varga (29), Petar Mićin (24), Stefan Marjanović (28) i Nikola Andrić (30), a klub je otkupio i ugovor Stefana Cvetkovića, koji je u prvom delu sezone nastupao kao pozajmljen igrač letonske Rige.

-

-



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke