Lalatoviću se sužava izbor, gde će nastaviti karijeru?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.06.2022.
17:11
Izvor: Sportske.net, Kurir

Izvesno je, u Kragujevcu neće ostati.

Screenshot/YouTube/Super liga Srbije
Screenshot/YouTube/Super liga Srbije

Povezane vesti

Nenad Lalatović je uspešno završio svoju misiju u kragujevačkom Radničkom. Temperamentni stručnjak je ovog proleća uspeo da Kragujevčane spase ispadanja, a odluka je pala u dvomeču baraža protiv Železničara iz Pančeva.

On je ekipu preuzeo zimus, na opšte iznenađenje, samo par dana pred početak drugog dela sezone, ali to se ispostavilo kao odličan potez uprave kluba.

Sada kada je cilj ostvaren, Lalatović se okreće nekim novim izazovima, iako bi navijači Radničkog želeli da on ostane na klupi ovog kluba i naredne sezone.

Podsetimo, neposredno pre nego što je zvanično promovisan na mesto šefa struke Radničkog, Lalatović je u izjavi za ''Kurir'' otkrio da ima dve ponude iz Saudijske Arabije koje su navodno ''na čekanju''.

''Imam dve ponude iz Saudijske Arabije. Nemam šta da krijem. Zvali su me moji menadžeri, rekli koji klubovi me žele, jer znaju kako sam radio u Al Batinu. Ali, tek od 1. jula, na leto i nove sezone. Videćemo'', rekao je Lalatović početkom februara.

Međutim, sada se te ponude ne pominju u medijima, već je u prvi plan izbilo interesovanje banjalučkog Borca za Lalatovićeve usluge. Takođe, uvek ima i nekog zainteresovanog kluba iz Super lige. On bi verovatno i ostao u Radničkom kada bi uprava mogla da ispuni njegove zahteve za narednu sezonu, ali u ovom trenutku je mnogo reanije da Lalatović prihvati neku od drugih ponuda.

Kada su u pitanju superligaši, ovih dana su Lalatovićevi bivši klubovi sa kojima je takođe imao velikih uspeha, Vojvodina i niški Radnički menjali trenere, očekivalo se da i Lalatović bude jedan od kandidata, ali Vojvodina je promovisala Milana Rastavca za novog šefa struke, a u niški Radnički će, po svemu sudeći, Slavoljub Đorđević.

Dakle, Lalatoviću se sužava izbor kada su superligaši u pitanju. I Čukarički je takođe promovisao novog trenera Dušana Kerkeza, u Napredak je stigao Dušan Đorđević, pa bi možda jedina interesantna superligaška opcija u ovom trenutku bio eventualno TSC, ali tamo je Žarko Lazetić.

Prema tome, ili Borac Banjaluka ili Saudijska Arabija - za sada su to potencijalne opcije za Lalatovića, ali ne treba odbaciti ni eventualna iznenađenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke