Lalatoviću svejedno, samo ga finale zanima!

Autor: Darko Mitrović
petak 05.06.2020.
21:36
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Rivala nije birao, cilj ostaje isti.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Današnji fudbalski dan u Srbiji u znaku je žreba za polufinale nacionalnog Kupa.

Duel Partizana i Crvene zvezde biće u centru pažnje, a drugi polufinalni par je Čukarički - Vojvodina.

Ove dve ekipe nedavno su se sastale u prvenstvu, kada je meč završen bez pobednika, rezultatom 1:1, a u susret novom dvoboju sa ''Brđanima'', trener Vojvodine Nenad Lalatović ističe da se cilj njegovog tima zna, bez obzira na ime rivala.

''Još pre žreba sam rekao da mi je potpuno svejedno koga ćemo dobiti u polufinalu i da mi je bitno samo to da sve protekne u najboljem redu, a siguran sam da će tako i biti.

Sva tri potencijalna rivala koja smo mogli da dobijemo su izuzetno dobre ekipe, tako da smo znali da nas svakako očekuje težak meč. Igraće se na Banovom brdu, što je otežavajuća okolnost za nas, ali želimo plasman u finale'', izjavio je Lalatović, a prenosi klupski sajt.

Uz podsećanje na pomenuti duel sa Čukaričkim, Lalatović je dodatno pohvalio tim sa Banovog brda, ali je podsetio i na kvalitete Vojvodine.

''Na tom meču smo mi bili bolji u prvom, a oni u drugom poluvremenu. Sada će se igrati na njihovom terenu, gde su, ove sezone, u prvenstvu poraženi samo od Crvene zvezde i igrali nerešeno protiv nas, a sve ostale utakmice su dobili.
-
Derbi baner

Čovek koji je vlasnik tog kluba tretira Čukarički kao svoju kuću, a igrače kao svoju decu, te se sigurno radi o jednom od najorganizovanijih klubova u državi.

Međutim, i Vojvodina je sređen klub, koji ima agilnu uprave, kvalitetne igrače i brojne navijače, tako da, kao što oni žele plasman u finale, sigurno ga želimo i mi, a mislim da će u polufinalu šanse biti 50:50'', izjavio je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke