Lalatu na povratničkom debiju - Četiri komada od Zenita

Autor: Milovan Longinov
subota 12.10.2024.
20:12
Izvor: Sportske.net

Voša gostovala u Sankt Peterburgu.

@fczenit_en
@fczenit_en

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine poraženi su na Gasprom areni od ekipe Zenita rezultatom 4:1 u prijateljskom susretu i povratničkom debiju za Nenada Lalatovića.

Strelac jedinog gola za Vojvodinu bio je Đorđe Crnomarković u 25. minutu.

Nenad Lalatović danas nije mogao da računa na nekoliko igrača, pošto su van stroja bili reprezentativci - Seid Korać (Luksemburg), Kolins Sičendže (Kenija), Marko Veličković (Srbija U-21) i Andrija Radulović (Crna Gora), dok su u Novom Sadu iz predostrožnosti zbog virusa i lakših povreda ostali - Marko Poletanović, Kejleb Seri i Luka Drobnjak.  

U devetom minutu, ruski tim je poveo, Sobolev je pobegao odbrani Vojvodine, a iako se na usporenom snimku jasno videlo da je bio u nedozvoljenoj poziciji, na ovoj utakmici nije bio VAR, a pomoćni sudija nije ništa signalizirao, te je napadač Zenita rutinski rešio situaciju jedan na jedan sa Rosićem.

Voša je uzvratila u 25. minutu kada je posle kornera sa leve strane, Crnomarković je bio najviši u skoku i glavom je izjednačio na 1:1.

Do odlaska na odmor Zenit je uspeo da dođe do još dva gola. U 39. minutu, domaći su izveli zaista lepu akciju po desnom boku, a nakon duplog pasa, Mantuan je asistirao za Soboleva u petercu za 2:1.

U nadoknadi vremena, domaći su stigli do trećeg gola, Sobolev je posle dva gola upisao efektnu asistenciju petom za Muantuana koji je ušao u šesnaesterac i pogodio dalji ugao po zemlji za 3:1.

Drugo poluvreme nije bilo toliko uzbudljivo, a sve je bilo gotovo već na samom početku, u 48. minutu kada je postavljen konačan rezultat.

Sobolev je ponovo maestralno asistirao za Lusijana koji je izašao sam na Gočmanca i pogodio dalji ugao uz samu stativu za 4:1.

Nenad Lalatović je do kraja pružio šansu brojnim rezervistima, nakon što su na poluvremenu ušli golman Gočmanac i Stefan Đorđević, kasnije su i Depu, Mladenović, Popović, Butraković i Sukačev.

Vojvodina se u nedelju vraća u Novi Sad i nastavlja pripreme za predstojeći prvenstveni duel sa Jedinstvom sa Uba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Sunday, 13.10.2024
03:17

Nisam gledao utakmicu, ali protiv Zenita u oslabljenom sastavu je ovo odličan rezultat.