Lanetov "mali" obradovao Vojvodinu za 110. rođendan, Udovičić presudio "Brđanima"!

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.03.2024.
20:37
Izvor: Sportske.net

U terminu od 18.30, večeras su odigrane dve utakmice 24. kola Super lige Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine savladali su u Novom Sadu ekipu Voždovca rezultatom 2:1.

Novosadska "Stara dama" nedavno je proslavila svoj 110. rođendan, ali umalo ga nije upamtila po lošem da nije bilo Lazara Jovanovića, sina legendarnog Milana Jovanovića koji je doneo veliki preokret u poslednjim trenucima meča.

Nesmotren prekršaj Petrovića naterao je sudiju Ostraćanina da pokaže na penal, a siguran sa bele tačke u 22. minutu bio je Džunior Flemings.

Voša je krenula u još veću ofanzivu, dobar udarac uputio je Bjeković, ali je Katić dobro intervenisao, pa se na odmor otišlo s minimalnom prednošću Voždovca.

Božidar Bandović je izmenama na poluvremenu pokušao da razdrma ekipu, a ulazak Zukića i Radulovića uneo je određenu energiju u timu.

Upravo je Zukić uputio dobar udarac, a nedugo zatim je na drugoj strani isključen Pirgić koji je dobio drugi žuti karton u 78. minutu.

Domaćin je iskoristio brojčanu nadmoć posle kornera s desne strane, najbolje se u pravom karambolu snašao Mateus Indio koji je doneo izjednačenje Vojvodini u 83. minutu.

Usledila je prava opsada gola Voždovca, a heroj Vojvodine postao je Lazar Jovanović, sin proslavljenog reprezentativca Srbije Milana Jovanovića koji je u šestom minutu nadoknade vremena doneo trijumf svojoj ekipi.

Vojvodina je zadržala osmu poziciju sa 34 boda, dok je Voždovac 11. sa 28.

Fudbaleri Mladosti savladali su u Lučanima ekipu Čukaričkog rezultatom 1:0.

Lučanci su nastavili niz odličnih rezultata u drugom delu sezone pošto su ovoga puta srušili "Brđane" i zasluženo stigli do trijumfa

Presudio je detalj s početka utakmice, nije prošao ni čitav minut kada je na centaršut Varjačića s desne strane Žarko Udovičić odlično reagovao i zatresao mrežu Stamenkovića.

Usledila je prilično jalova terenska inicijativa Čukaričkog koji je imao samo jednu ozbiljnu šansu kada je udarac Pavkova uspeo da ukroti Stamenković, pa je Mladost sačuvala prednost osvojivši 36 bodova.

Čuka je ostala na 38.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke