Lazetić čestitao Zvezdi, pomenuo ''najboljeg sudiju'' i objasnio zašto je ponajbolje igrače ostavio na klupi

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.05.2023.
21:10
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva izjava trenera TSC-a.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole nije uspela da iznenadi Crvenu zvezdu i u borbi za plasman u finale Kupa.

Domaći su odlično odigrali prvo poluvreme, kada su im opravdano poništena dva gola, nisu iskoristili ni penal, ali na početku drugog poluvremena sudija Stanko Ostraćanin im je isključio štopera Cvetinovića zbog prekršaja nad Pešićem, posle čega je Zvezdi značajno bio olakšan posao.

Ono što je takođe privuklo pažnju je što trener TSC-a Žarko Lazetić u prvu postavi nije uvrstio ponajbolje svoje igrače - Luku Ilića, Petra Ratkova, Ifeta Đakovca.

Svega toga se Lazetić dotakao u izjavi za ''Arenu sport'' posle meča.

''Čestitam Zvezdi i Milošu na ulasku u finale. Nije bio luksuz, mi često menjamo igrače, daleko od toga da bih to radio protiv Zvezde. Ovo je bio najbolji tim danas, gledali smo ko je bio najspremniji.

Bila je velika potrošnja protiv Voždovca, pa su igrači koji su bili najspremniji igrali danas. Izvanredna atmosfera, stadion, teren, dve ekipe koje hoće da igraju, prvi i drugi na tabeli, i naravno najbolji sudija.

Čestitam mojim igračima na izvanrednom stavu, i sa igračem manje i na 0:3. To je stav koji nas je doveo do ovde. Danas sam oduševljen kako su bili danas na terenu, kako su izlazili visoko, svaka im čast“, izjavio je Lazetić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke