Lazetić: ''Obezbedili smo famozno treće mesto, to je velika stvar u ovoj konkurenciji''

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.05.2024.
19:25
Izvor: Sportske.net

Primarni cilj je ostvaren, mogu li i nešto više?

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Današnjom pobedom na svom terenu nad kragujevačkim Radničkim (4:3), ekipa TSC-a je i matematički osigurala osvajanje trećeg mesta na tabeli, ali posle najnovijeg kiksa Partizana, sve je bliže i vicešampionskom zvanju s obzirom da tim iz Bačke Topole sada zaostaje samo dva boda za crno-belima.

Odmah po završetku meča sa Radničkim, trener TSC-a Žarko Lazetić je i treće mesto okarakterisao kao veliki uspeh svog kluba.

''Utakmica kakvu smo i očekivali, i Radnički i mi garantujemo golove. Bili smo izvanredni u prvom poluvremenu, vodili smo 3:0, moglo je biti i više. Kasnije četvrti gol, pa posle toga malo je... Radnički ima svoj kvaliett, približili su se u poslednjim minutima, ali bez obzira na to, mogu samo da čestitam mojim igračima što smo obezbedili to famozno treće mesto tri kola pre kraja. To je velika stvar u ovoj konkurenciji, zadovoljni smo zbog toga. Spremamo se da i u poslednje tri utakmice budemo najbolji mogući'', rekao je Lazetić.

Sledeći im u goste dolazi Čukarički.

''Probaćemo da ponovimo neke stvari koje su danas bile odlične, ali isto ćemo pokušati da ispravimo neke nedostatke u defanzivi koje bi Čukarički mogao da kazni. Znamo šta nas očekuje, protivnik u rangu Radničkog, ali ovde smo uvek favoriti, pa želimo to da pokažemo i u sledećem meču u nedelju'', zaključio je Lazetić u izjavi za Arenu sport.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke