Lazetić otvorio dušu: "Posle Partizana emocije normalne, TSC ne 'žrtvuje' utakmice!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.07.2022.
23:20
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Njegovo izlaganje privuklo pažnju.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Uspeo je TSC da proteklog vikenda dodatno oteža situaciju Partizanu pošto je remijem bez pogodaka u Humskoj osvojio bod.

Trener kluba iz Bačke Topole Žarko Lazetić je nakon tog meča istakao da mu je žao što će se nakon utakmice više govoriti o "propaloj sezoni Partizana posle dva kiksa" i da niko neće spomenuti igru TSC-a.

Gostujući danas u emisiji "Pregled kola" na Areni Sport, Lazetić je pojasnio da su ga obuzele emocije, te da je zbog toga izrekao ovakav sud.

"Bio sam nervozan kada sam to rekao, jer nismo pobedili. Takve emocije su i realne posle utakmice, ali kada sam pogledao meč, zadovoljniji sam tom utakmicom nego onom sa Čukarickim, koju smo dobili 4:1. Kako je naš tim izgledao, koliko smo šansi stvorili i nametnuli, nekad rezultat ne isprati ono što se radi na terenu i na kraju nisam bio toliko nezadvoljan kao što je izgledalo neposredno po završetku meča u Humskoj. Protiv Partizana smo odigrali dobro, naročito u prvom poluvremenu, kada smo imali šanse iz prekida", kazao je Lazetić.

On je, između ostalog, rekao i da njegova ekipa neće "žrtvovati" mečeve protiv naših najvećih klubova.

"Zato sam i rekao to što sam rekao posle utakmice sa Partizanom. Možda sam ja neiskusan trener, možda se to ne radi tako, ali nijednu utakmicu protiv Zvezde i Partizana nismo žrtvovali. Nismo želeli da se žrtvujemo, da odmaramo igrače i da se spremamo za neku drugu utakmicu, kao da ne možemo ništa da uradimo. Ljudi iz kluba i ja smatramo da je TSC tim koji svaku utakmicu treba da ide na pobedu", kazao je on.

TSC će u narednom kolu gostovati Radničkom u Nišu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke