Lazetić pred Spartak: "Zaslužuju naš maksimalan respekt "

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 25.08.2022.
12:15
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera TSC-a izjavio je danas da je Spartak "prijatno iznenadjenje" prvenstva i da je njegov kolega na klupi Spartaka uspeo da "napravi respektabilan tim".

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

TSC će u osmom kolu Superlige Srbije gostovati Spartaku iz Subotice, sutra od 20 sati.

"Čeka nas vojvođanski derbi dve izuzetno organizovane ekipe. Spartak je prijatno iznenadjenje prvenstva i pohvalio bih rad kolege Slavka Petrovića kome je uspelo da napravi respektabilan tim", izjavio je šef struke TSC-a Žarko Lazetić, a preneo klub.

TSC se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova.

"Izgubili su samo od Čukaričkog na Banovom Brdu i to zahvaljujući individualnom kvalitetu protivničkih igrača. Zaslužuju naš maksimalan respekt. Dobro su organizovani i vrlo su konkuretni", dodao je on.

Spartak je u dosadašnjem delu prvenstva osvojio devet bodova i zauzima osmu poziciju.

"Verujem da će sve biti na odličnom nivou, da će utakmica biti dobra i da ćemo i mi i protivnik biti na maksimumu. Naravno, uradićemo sve što je u našoj moći da dodjemo do povoljnog rezultata", rekao je Lazetić.

Fudbaler TSC-a Ifet Đakovac je izjavio da njegovu ekipu očekuje težak meč, i da je Spartak čvrsta i dobra ekipa.

"Očekuje nas težak meč. Protivnička ekipa je čvrsta i dobra, ali verujem ako budemo igrali kao u prethodnom kolu da ćemo se kući vratiti sa povoljnim rezultatom", izjavio je Đakovac.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke