Lazetić razočaran, Stanić najavljuje pobede!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.09.2023.
23:36
Izvor: Sportske.net

Prve reakcije iz TSC-a posle propuštene prilike u Londonu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

TSC je u najvećem delu utakmice ostavio odličan utisak protiv Vest Hema u Londonu, vodio do 66. minuta sa 1:0, ali je na kraju poražen sa 3:1.

Posle meča je pred kamere Arene sport prvi izašao strelac jedinog gola za TSC Petar Stanić.

''Prelepa atmosfera ovde u Londonu, nemamo to često priliku da vidimo kod nas, ali kada izađete na teren, isključite sve oko sebe. Žao mi je što vođstvo nije potrajalo, ali dali smo sve od sebe. Vest Hem je odlična ekipa, a mi smo im pružili odličan otpor'', rekao je Stanić.

Dueli sa Paketom?

''On je fantastičan fudbaler. Pokazivao je to i u Milanu, Lionu, ali važno mi je da sam video neke detalje koje on radi. Svi igrači Vest Hema su fantastični.

Sad nas čekaju dve utakmice kući, nećemo se nikome skloniti, idemo na pobede'', optimista je Stanić.

Utisak je da je trener Žarko Lazetić teže podneo poraz.

''Razočaran sam porazom. Imali smo dobru priliku za nešto više, propustili smo je. Oni imaju ekstremni kvalitet iz prekida i ovaj dečko Vord-Praus stavlja tu loptu gde god poželi. Mi smo u prvom poluvremenu to dobro kontrolisali, u drugom nažalost nismo.

Igrali smo sa nižom postavom, hteli da budemo agresivniji. Utakmica je išla u smeru kako smo zamislili. Nama je bilo bitno na ne igra Antonio, da ne igra Paketa i da ne igra Vord-Praus. Tako smo ih nekako videli. Ova druga dvojica su igrala, a onda je nažalost ušao i Antonio i to je njima i donelo preokret, imali smo i tu povredu, malo smo i trpeli na prekidu, bili još niži i tu smo izgubili utakmicu.

Vidim da su svi ozareni, da im čestitaju, ali sam razočaran, jer smo imali dobru priliku. Protiv Brage nije bilo tako, a ovde smo se bolje pripremili, igrači su više verovali. Ja bih voleo da veruju kao tih desetak minuta posle gola, tad smo bili pravi.

Značiće nam ovo na duže staze, ali razočarani su i igrači, a i ja zajedno sa njima. Šutnuli smo deset puta na gol, imali smo i kadrovskih problema. Bili smo dobri, ali smo razočarani, jer smo mogli i više od ovoga'', zaključio je Lazetić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke