Lazetić: ''Težak teren izjednačava kvalitet ekipa, kapa dole mojim igračima''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.12.2023.
00:15
Izvor: Sportske.net

Trener TSC-a pohvalio svoj tim bez obzira što nije trijumfovao u Kragujevcu.

© 2023 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
© 2023 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa TSC-a je danas gostovala na kragujevačkom ''Čika Dači'', gde je osvojila bod u utakmici bez golova.

Posle meča, trener ekipe iz Bačke Topole Žarko Lazetić je odmah skrenuo pažnju n a(ne)kvalitet terena na kom je odigrana današnja utakmica.

''Mislim da smo se dobro snašli na jednom prilično teškom terenu, koji praktično izjednačava kvalitet ekipa. Dobro smo odgovorili na tu sada već prepoznatljivu agresivnost ekipe Radničkog, uspeli da stvorimo par solidnih prilika, naročito u drugom poluvremenu, ali nismo uspeli da ih realizujemo. 

Jedan od 'krivaca' za to je svakako i golman Radničkog Stojan Leković, koji je branio dosta dobro na današnjoj utakmici. Za pohvalu je to što smo ekipu Radničkog, koja u poslednje vreme igra prilično efikasno, uspeli da svedemo na svega 2-3 udarca ka našem golu, i to pretežno sa distance'', izjavio je Lazetić. 

Zatim je skrenuo pažnju i na izvanredan učinak njegovog tima na gostovanjima u Superligi ove sezone.

''Završavamo ovu polusezonu bez poraza u gostima i sa samo tri primljena gola, tako da 'kapa dole' mojim igračima na ovom izuzetnom učinku. Sigurno je da ćemo ovaj osvojeni bod nastojati da nadogradimo u preostale dve utakmice koje igramo na domaćem terenu'', zaključio je Lazetić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke