Lazetić već morao da menja dva puta, Spartak veoma dobar u Humskoj! (POLUVREME)

Autor: Ivan Cvetković
subota 16.03.2019.
15:49
Izvor: Sportske.net

Probleme će imati i Mladen Krstajić.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Na stadionu u Humskoj na utakmici između Partizana i Spartaka iz Subotice rezultat je 1:1.

Nakon početne inicijative domaće ekipe i brzog gola u devetom minutu preko Rikarda Gomeša, devet minuta kasnije gosti su uspeli da izjednače golom Stefana Denkovića.


Usledila je zatim otvorena igra sa obe strane, strelci dva pogotka su se ponovo našli u prilikama da postignu još jedan gol, ali promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo.

Ono što bi moglo da zabrine trenera "Crno-belih" Žarka Lazetića, ali i selektora Srbije Mladena Krstajića jeste detalj iz 27. minuta kada se reprezentativac "Orlova" Nemanja Miletić povredio, njega je zamenio Zlatko Šehović.

Da nesreća nikada ne ide sama dokazuje i povreda još jednog fudbalera Partizana pošto je Danila Pantića u 40. minutu zamenio Zoran Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 16.03.2019
16:55

Hajde da se okanemo vise zafrkancije, neka konacno pozove Gajica u A tim, mlada je (sad) nebitna. Sad vise nema izgovora. I Nikolic se zali na povredu!

avatar
petar000
Saturday, 16.03.2019
16:54

Ubise nas od fudbala, neverovatno. Oni ne da trce vise od nasih, nego trce tri puta vise. Mi loptu preko centra ne mozemo da prenesemo, stoje igraci predaleko jedan od drugog. Sve u svemu, osim Zdjelara danas nema igraca na terenu koji zasluzuje da bude tu. I ono sto sam takodje primetio da mi cele sezone nemamo igraca koji moze dve solidne utakmice da odigra u nizu. Ako je na jednoj dobra, odmah na prvoj sledecoj je tragican. Tako da mi uvek igramo sa trojicom malo raspolozenijih i ostalima koji apsolutno nicemu ne sluze. vSledecu utakmicu ta trojica koji su bili dobri su po pravilu izgubljeni u svemiru.