Lazović: "Ovaj meč ću pamtiti zauvek"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.04.2015.
20:51
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni napadač Crvene zvezde Darko Lazović nije mogao da sakrije emocije nakon onoga što je doživeo tokom meča sa Borcem iz Čačka.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Brzonogi krilni napadač Crvene zvezde Darko Lazović mnogo je puta postizao golove u crveno-belom dresu ali će mu onaj koji je dao Borcu iz Čačka u okviru 22. kola tekuće sezone JSL zauvek ostati u sećanju.

Pre nego što je pristupio izvođenju najstrože kazne Čačanin je mogao da čuje kako "severom" odjekuje "Lazović Darko, Lazović Darko..." što ga nije ostavilo ravnodušnim.

"Kako da opišem osećaj... Mislim da se do sada nisam lepše osetio. Bio sam iznenađen, ovo zaista nisam očekivao. Hvala navijačima, mnogo mi znači, i svakako da ću ovu utakmicu pamtiti zauvek" rekao je Lazović posle meča.

Darko Lazović će na kraju sezone napustiti Crvenu zvezdu kao slobodan igrač a "Delije" očigledno nisu zaboravile na sve što je ovaj momak učinio za naš najtrofejniji klub.

"Mislim da je to dokaz da sam nešto ipak uradio u Crvenoj zvezdi, pre svega ponašanjem i odnosom prema dresu" zaključio je Lazović.

Crvena zvezda je u četvrtak savladala Borac iz Čačka rezultatom 3:1 u okviru 22. kola Jelen Superlige i bar na četiri dana smanjila prednost Partizana na dva boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke