Lazović: "U Partizanu ne valja ništa, dug između 55.000.000 i 60.000.000 evra!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 22.10.2024.
13:05
Izvor: Sportske.net

Pred novom upravom kluba težak zadatak.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Danko Lazović odgovarao je posle uvodnog ulaganja na pitanja novinara na konferenciji za medije Partizana.

Šta je prioritet?

"Sve! Jer ništa ne valja! Onako najiskrenije. Treba da se ustanovi stanje, mi ćemo živeti sa tim informacijama. Dajte nam malo vremena. Donosićemo razumne odluke u interesu Partizana. Škola je najbitnija, ali nećemo zaboraviti da je sezona u toku, da imamo prvi tim koji ima svoje ambicije, sve je nabacano u lošem trenutku. Pričamo sa svima u klubu, nećemo donositi radikalne odluke, jer nisu u interesu Partizana, ali brzo ćemo naći rešenje", kazao je Lazović, koji je potom otkrio da je dug kluba između 55.000.000 i 60.000.000 evra.

"Dok sam ja ovde, insisturaću da se ovo nikada više ne desi. Ja ne mogu da dam odgovor da ćemo u januaru biti jači. Ne znamo kako će biti sutra ujutru. Između 55 i 60 miliona je dug. Kako i koga da dovedemo. I šta ćemo još naći, Treba nam vreme da ustanovimo probleme i da pomognemo Partizanu da opstane. Jer je ugrožen na današnji dan.

Ovo traje dugo. Bilo bi ružno sa moje strane da kritikujem nešto, a samo sam bio prisutan. Partizan je bio druga škola u Evropi, a mi sada imamo tendenciju da ona ne postoji. To mora da se zaustavi, mi tu liniju pada moramo da zaustavimo. Za to su potrebni ljudi, ja nemam čarobni štapić. Ovaj klub mi je sve dao, učiniću sve da mu vratim. Škola je izvor sredstava ovog kluba, bila i biće. Svaka druga priča finansiranja Partizana nema nikakvog smisla u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo", istakao je Danko Lazović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke