LE - Čuku muči bunker, Voša već ima zalihu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.07.2015.
21:18
Izvor: Sportske.net

Posle prvih 45 minuta na "Karađorđu" i Banovom Brdu srpski klubovi mogu da budu zadovoljni ostvarenim. Vojvodina već ima zaligu, "Brađani" se trude da slome otpor Azera.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Dobro su srpski klubovi otvorili duele drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope a posle prvih poluvremena u Beogradu i Novom Sadu fali još barem jedan gol za sjajan utisak.

Čukarički je na Banovom Brdu mnogo bolji rival o Gabale ali i pored nekoliko solidnih prilika za 45 minuta nije uspeo da slomi otpor kluba iz Azerbejdžana.

Dve najbolje prilike za Čuku imali su Rajko Brežančić u 26. i Nikola Stojiljković u 34. minutu ali je rezultat posle prvog dela igre ostao 0:0.

Mnogo bolji rezultat imaju Novosađani koji su već posle prve trećine prvog dela igre stigli do dva gola prednosti.

Baš kao u duelu sa mađarskom ekipom MTK pogotke su postigli Aleksandar Stanisavljević i Miljan Mrdaković pa možemo da konstatujemo da se "Lale" nalaze na dobrom putu kada je dvomeč sa Spartaksom u pitanju.

Ostaje nam da se nadamo da će gosti u Beogradu i Novom Sadu ostati na učincima iz prvog dela igre a da će srpski klubovi uspeti da postignu makar po jedan gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke