LE - Voša jednostavno mora u treće kolo

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.06.2016.
23:05
Izvor: Sportske.net

Odmah nakon žreba u Nionu konstatovali smo da je Vojvodina imala više sreće od Partizana i Čukaričkog, što se u četvrtak pokazalo tačnim.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak su odigrali prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni pošto su na startu kvalifikacija za Ligu Evrope odmerili snage sa Bokeljom.

Rezultat je povoljan (1:1) iako su svi očekivali da će Vojvodina protutnjati crnogorskim primorjem i rešiti pitanje prolaska u narednu fazu već u prvoj utakmici.

Kada imamo u vidu da su pripreme još uvek u toku a da je Vojvodina odigrala sasvim solidno u Petrovcu, očekujemo da Novosađani u revanšu obezbede plasman u drugo kolo gde će ih sačekati dve jako "tanke" ekipe.

Tim sa najlošijim koeficijentom na žrebu za prvo kolo Lige Evrope ugostio je večeras norveški Stabek u Rilu i remizirao bez golova.

Po jedan udarac u okvir gola i prilično blede partije Konahs Keja i Stabeka ukazuju na to da bi Vojvodina prosto morala da iskoristi šansu koja joj se ukazala.

"Lalama" se otvorilo na žrebu i bez obzira na to da li će u drugom kolu čekati Stabek ili Velšani treba iskoristiti priliku i ponovo doći do trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Samo, potrebno je prvo eliminisati Bokelj...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 01.07.2016
09:15

prodali su Pankova i rosića a nisu doveli Fofanu ili Poletanovića sve mi miriši na bežaniju posle ispadanjaa gde su Vujaklija ili Ubiparip?. nešto tu smrducka

avatar
slaninar
Saturday, 02.07.2016
13:46

sve koje si nabrojao mislis da su igraci za Vosu? ko bi od njih(osim poletanovica, koji je pokazao kakav je covek i ne treba nam) bio pojacanje? ne brinem se ja za Vosu, ucice oni u formu. mozda samo stoper fali...

avatar
slaninar
Thursday, 07.07.2016
08:30

spor je vujaklija, ne osporavam njegov kvalitet ali nije on za Vosu. nije isto igrati u Vosi i bilo gde u nasoj ligi. pojacao bi kokurenciju ali mislim da ne bi napravio neku veliku promenu. moje misljenje, mozda i gresim, ako dodje, dobrodosao je i nek me demantuje i da 20golova ja cu biti presrecan :)

avatar
Wednesday, 06.07.2016
14:35
avatar
Meepo
Friday, 01.07.2016
08:13

Kako je onaj momak juce rekao: Realnost srpskog fudbala

avatar
Mangus
Thursday, 30.06.2016
23:25

Vosa je i danas bila bolja, ali su omasili skoro sve. Da se malo uozbilje i bice ok