Stojke kipti na Asana, Ćirkovića brine mnogo veći problem

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 03.05.2021.
14:25
Izvor: Sportske.net

Ne razmišljaju svi isto o potezu Japanca.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Golman Partizana Vladimir Stojković ljut je na naprasni odlazak najboljeg fudbalera crno-belih Takume Asana, koji je u nedelju na pravoslavni Vaskres napusti Humsku nezadovoljan neizmirenim dugovanjima.

Crno-beli su danas trenirali prvu put bez najboljeg strelca tima i lidera Asana, a Stojković nije krio razočarenje zbog poteza dojučerašneg klupskog druga.

"Kad su se slegli utisci posle prvobitnog šoka, apsolutno nas držе iste misli i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana", rekao je Stojković.

Dodao je da se za nepune dve godine u klubu Asano osećao kao kod kuće pošto su mu saigrači maksimalno izlazili u susret, a sada im je nabio "nož u leđa".

"Nisam pravnik da bih komentarisao stvari van moje nadležnosti, ali moram da ukažem ono sa čim sam upoznat i što ima direktne posledice na nas kao tim. Ljudski i moralno smo duboko razočarani. Ponavljam, osećamo se izdanim. Ovo se ne radi onima sa kojima si živeo skoro dve godine i to pred kraj prvenstva, pred utakmicu sezone", rekao je prvi golman crno-belih.

Stojković razume motive Asana, ali ne i vreme kada je odlučio da ode.

"Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još 20 dana. Ovako, ostao je gorak ukus“, dodao je Vladimir Stojković", rekao je golman crno-belih koji će 25. maja na stadionu Crvene zvezde u finalu Kupa pokušati da posle dve godine dođu do trofeja u ovom takmičenju.

Nasuprot Stojkoviću, nekadašnji fudbaler Partizana Milivoje Ćirković ne žali previše za naprasnim odlaskom Asana pošto ga mnogo više nervira što je tim u kojem je proveo najveći deo karijere četvrtu sezonu zaredom ostao bez titule.

Retko ko se izdržao da ne prokomentariše šokantni odlazak Asana, a to je na društvenim mrežama učinio i Ćirković, koji je često bez dlake na jeziku.

"Asano napustio Partizan??? Putuj Igumane...Tema dana, meseca i godine. A što smo već četiri godine drugi to nije tema...Sa "grobarima" do pobede", napisao je Ćirković.

Podsetimo, Ćirković je i ranije važio za čoveka koji se ne libi da kaže ono što misli, a jedna od prepoznatljvijih izjava odnosila mu se na kritiku Sejdube Sume u prvom mandatu afričkog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke