Legenda Zvezde nezadovoljna selekcijom: "Nije dovoljno za tri fronta"

Autor: Filip Rodic
četvrtak 30.11.2023.
10:45
Izvor: Sportske.net

"Kod Bukarija se vidi potrošnja".

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Nekada veliki as Crvene zvezde, koji je u "blokbaster transferu" završio u Real Madridu, Perica Ognjenović prokomentarisao je za "Sportski žurnal" izdanje crveno-belih protiv Jang bojsa.

Bivši selektor kadetske reprezentacije Srbije smatra da je Zvezda imala više prilika, ali da nisu iskorišćene, pa je došla kazna.

"Očekivao sam mnogo bolji Jang bojs. Očigledno je da je i na Švajcarce loše uticao značaj utakmice. Zvezda je imala veći broj zrelijih prilika za gol, međutim, ovaj nivo takmičenja jednostavno ne trpi toliki broj promašaja. Kazne su stizale po nepisanom pravilu, tu nema ljutnje"kaže Ognjenović.

Uveliko se priča o ostavci i odlasku Baraka Bahara. Ognjenović tvrdi da je mnogo grešaka u odabiru igrača u rotaciji.

"Iako se pre početka sezone stekao utisak da Zvezda ima dve ekipe, ispostavilo se da izbor igrača nije dovoljno veliki za takmičenje na tri fronta. Pogledajte recimo Bukarija. Na nekoliko utakmica je bio glavni igrač, ali potrošnja je očigledna. Mančester siti i Lajpcig su daleko iznad nas po kvalitetu, međutim, svi smo se nadali trećem mestu. Potrebna je detaljna analiza da bi se videlo šta je valjalo, a šta nije. To najbolje znaju ljudi iz kluba", rekao je Ognjenović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke