Legendarni selektor Kameruna ne zna nijednog srpskog igrača!

Autor: Nemanja Janošev
subota 02.04.2022.
10:08
Izvor: Sportske.net

Ozbiljan je.

EPA-EFE/LAURENT GILLIERON
EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Povezane vesti

Proslavljeni kamerunski fudbaler, a sada selektor te zemlje Rigobert Song rekao je u razgovoru za "RTS" nakon žreba za Svetsko prvenstvo u Dohi da ne zna sa kakvim sastavom raspolaže reprezentacija Srbije.

Kamerun je doživeo razočaranje na nedavno odigranom Afričkom kupu nacija, a sekunde su ih delile od izostanka sa ovogodišnjeg Svetskog prvenstva. No, gol u 124. minutu protiv Alžira doneo im je Mundijal, a tamo će koplja ukrstiti sa Brazilom, Švajcarskom i Srbijom.

U razgovoru za RTS, selektor Kameruna Rigobert Song priznao je da ne zna nijednog srpskog igrača iako su naši igrači nosioci brojnih evropskih ekipa poput Lacija, Ajaksa, Fulama, Juventusa, Fjorentine...

"Iskreno, ne. Sada ću imati više informacija. Radiću sada sa svojim stručnim štabom da znamo sa kime ćemo tačno igrati i napravićemo dobru pripremu", rekao je Song.

On se složio sa konstatacijom da je grupa izuzetno teška.

"U današnjem fudbalu nemate slabe grupe, svaka ima kvalitet da nešto učini. Nadam se da će biti veoma dobro takmičenje jer, svaka grupa koju vidite, ima dobre timove i svi žele da pobede. Sada svi imaju dobru pripremu za turnir i imaće samopouzdanje. Svako dolazi da ovde uradi nešto i volim ovo takmičenje zbog borbe", rekao je Song.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke