"Legendo, hvala!" - TSC ostao bez najboljeg fudbalera

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 29.07.2021.
12:42
Izvor: Sportske.net

Veliki gubitak za tim Mladena Krstajića.

TSC Bačka Topola
TSC Bačka Topola

Povezane vesti

Najbolji fudbaler TSC Nenad Lukić (28) napustio je taj klub i otisnuće se u inostranstvo, potvrdio je danas tim iz Bačke Topole.

Sjajni napadač je posle četiri godine odlučio da se otisne u inostranstvo, što mu je bila želja, a klub mu nije pravio nikakav problem, posebno imajući u vidu šta je sve učinio za TSC.

Njegova naredna destinacija biće Honved, iako je bilo poziva i iz Turske, odnosno Samsunspora, ali ipak je rešio da krene put naših severnih komšija.

Lukić je odigrao 92 utakmice za Topolski sportski klub, a mrežu je tresao u 47 navrata. Od tih pogodaka, izdvaja se pretprošla sezona, kada je sa saigračem Vladimirom Silađijem i Nikolom Petkovićem podelio epitet najboljeg strelca Superlige Srbije.

Ovo će definivitno biti veliki hendikep za ekipu Mladena Krstajića. Ostali su bez nosioca tima, koji je, osim što je dobar strelac, izuzetan i asistent.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 29.07.2021
18:27

Da je makar prosečne normalnosti u Partizanu, Nenad Lukić bi bio makar sad doveden.Prošao je i Partizanovu školu, tipičan je gol igrač, a na skoro svakoj utakmici poslednjih sezona ili da ili namesti gol, a prošla godina mu je najbolja. Ako je neko svojim majstorstvom u šesnaestercu blizu Slobodanu Santraču, najboljem strelcu na ovim prostorima ikad, onda je to - Lukić. Srećno momak, verovatno je i bolje za tebe da ne budeš kod ovih krimosa danas.