"Lekip" zvao i Bena, evo šta im je rekao!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 15.10.2018.
21:17
Izvor: Sportske.net

Francuski medij i dalje radi na razjašnjenju slučaja.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Dosta bure oko meča PSŽ-Crvena zvezda, govori se o potencijalnoj uplati jednog od čelnika Crvene zvezde od pet miliona evra na poraz od 5:0, a sve je došlo do UEFA, kasnije i do francuskih nadležnih organa.

"Lekip" je medij koji je plasirao ovu vest, a sada nastavljaju sa istraživanjem slučaja.

Oni su pozvali fudbalera koji igra u Srbiji, El Fardua Bena.

"Sve sam saznao iz medija dok sam bio u reprezentaciji. Bio sam iznenađen, tokom karijere se nisam susreo sa takvim stvarima, ni u Francuskoj, ni u Grčkoj.

U Ligi šampiona i ne mogu da poverujem da ovako nešto može da se desi. Ovde nema dokaza"
, rekao je Ben.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 16.10.2018
02:32

A to kad Barcelona izgubi 4:1 u Parizu, pa onda samo dve nedelje kasnije dobije 4:0 i prodje, to nikome nije sumnjivo? Ma ne, to se prosto desava. Ili to kad Barcelona ubije Romu i rastavi je na sitne delove, a onda ta ista Roma raskanta Barcelonu i prodje dalje. Ili kad Liverpool gubi 3:0 na poluvremenu i to ni manje ni vise u finalu LS protiv Milana, a onda preokrene i dobije mec. To nista nije sumnjivo, “u tome je draz fudbala”. A kad jadna Zvezda koja 25 godina nije igrala u LS, cija ekipa jedva vredi 30 miliona i koja jednog krstenog igraca nema, izgubi 6:1 od ekipe cija samo dva igraca kostaju pola milijarde dolara i koja ima NEOGRANICENI budzet, to je odjednom svima cudno i sumnjivo. Ma ‘ajde ‘leba ti?

avatar
Misosesic
Tuesday, 16.10.2018
01:11

Nije mi jasno zašto Pariz i Zvezda ovo dopuštaju oba kluba da tuže list pa nek onda oni dokazu svoju nevinost tj.nek dokazu da su PSG i Zvezda nastimali utakmicu.Ovo maltretiranje igrača i rušenje imidža kluba prolazi bez pravih odgovora.Sa svojom ne odlučnošću PSG i Zvezda izgledaju kao da nešto kriju.Kao sto sam pročitao kod jednog čovjeka danas:Zašto je Marin postigao pogodak pri rezultatu 5:0 ako je meč bio namješten na 5 golova razlike?Onda isto treba da se proveri i meč Lion vs PSG koji je završio sa 5 golova razlike,gluposti žive PSG je premoćna ekipa za Zvezdu i realno trebali su ih uzeti i sa vise golova ali da je bilo i 10:0 taj list bi napisao namješten meč na 10 golova razlike.Dižu tiraz svojih novina u Francuskoj na konto popularnosti PSG-a.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 15.10.2018
22:43

Kad ce reakcija iz FSS zbog ovog sramnog brukanja srpskog fudbala i najveceg i najtrofejnijeg srpskog kluba svih vremena.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 15.10.2018
21:39

Informacija je prvo došla do francuske policije, oni su je prosledili UEFA, a zatim je i L'Ekip objavio informaciju da se visoki zvezdin funkcioner kladio ne na 5:0 nego na 5 golova razlike za PSŽ što se ispostavilo tačnim. Naravno da nijedan igrač neće reći nešto protiv sebe, ali stvar je jasna i zarada sa tom uplatom na kvotu od oko 6.75 je 30 000 000 €. Eeej 30 000 000 €. To UEFA neće oprostiti.

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 16.10.2018
12:21

PK 79@ Jel znas koja je kvota prosle sezone bila na to da ce Barcelona izgubiti od Rome u revansu i to posle pobede od 4-1 i ispasti? Samo pitam. Ali to naravno nikome nije bilo sumnjivo.

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 17.10.2018
22:08

I jos nesto... kazes “Roma je samo u revansu dokazala da je u tom trenutku bila bolji protivnik”. Pa isto to se moze reci i za PSG, da je prosto bolji od Zvezde za 4-5 golova razlike na svom terenu u svako doba dana i noci. To je svakako logicnije nego da je neka Roma koja je jedva 3. u Seriji A, bolja od Barcelone za 3 gola razlike. Zapravo, to je Zvezdina realnost. A to sto je bilo mnogo uplata na to da ce biti 5 ili vise golova razlike je sasvim logicno i ocekivano. Pitaj nekog ko radi u kladionici koliko svake nedelje uplata bude na Barcu, Real, Bayern ili PSG da ce biti 3 ili 5 golova razlike kad igraju protiv nekog autsajdera. PSG svako malo nekog nakanta sa 3,4 ili 5 golova razlike, i sad se kao svi iscudjavaju i sumnjivo im je sto se to desilo Zvezdi. Mislim, suplja prica, realno. Ti navijas za Partizan pa bi ti bilo drago i prosto zelis da verujes da je ovo istina. Ali ja nisam navijac ni Zvezde ni Partizana, samo objektivno gledam na citavu situaciju.

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 17.10.2018
19:01

PK 79@ Kad razmislis hladne glave shvatis da je prica previse suplja da bi bila realna. Prvo, uplatu od 5 000 000€ nije moguce izvrsiti osim ako je ne podelis na jako puno sitnih uplata, dakle nije bilo jedne uplate, vec na stotine, u moru drugih uplata. Samim tim verovatno je da te uplate nije izvrsila jedna osoba(to nikad ne radi jedan covek, organizator citave stvari, vec za njega to rade kriminalne grupe koje se time bave i koje imaju mrezu ljudi po citavoj Evropi), pa samim tim ne mozemo da znamo koliko je novca taj neko ko stoji iza svega, uplatio. Takodje, on to uopste nije morao da ucini u Parizu, niti je novac morao da podigne u Parizu, niti je citav iznos morao da podigne u istoj kladionici, istom gradu ili cak istoj drzavi, pa je i to jedna od nelogicnosti, kako ga je policija cekala na odredjenom mestu, ali su navodno zakasnili.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 16.10.2018
17:29

Zašto bi to nekom bilo sumnjivo pogotovo onima koji su gledali prvu utakmicu i znaju da je uz pomoć sudijskih grešaka Barselona ostvarila totalno nerealnu prednost od 3:0. Roma je samo u revanšu dokazala da je u tom trenutku bila bolji protivnik. E sad dolazimo do onog ključnog detalja. Da li je neko pokušao da na takav rezultat uplati 5 000 000 €? Nije, zato ta utakmica verovatno nije praćena kao ova za koju je stigla dojava koja se ispostavila tačnom. Stvar je veoma jasna samo ko hoće hladne glave da sabere činjenice pravim redosledom događanja. Mislite da bi L'Ekip objavio tek tako da nisu sigurni, a da su preneli da ne nabrajam sad sva velika imena evropskih i svetskih medija. Odmah nakon objave sutradan je pokrenuta istraga.