Lepe reči trenera Mornara o Kragujevčanima!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.07.2024.
23:30
Izvor: Sportske.net

Barani žele da na pravi način uzvrate Kragujevčanima na gostoprimstvu.

Darko Mitrovic/Sportske.net
Darko Mitrovic/Sportske.net

Povezane vesti

U sredu od 20 časdova i 45 minuta na DG Areni u Podgorici snage će odmeriti Mornar iz Bara i kragujevački Radnički.

Biće to revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a Radnički je u prvom meču u Leskovcu slavio sa 1:0, golom Milana Aleksića.

Atmosferu iz Leskovca je prošlog četvrtka odmah posle utakmice pohvalio trener Mornara Zoran Đurašković, a dan pred revanš želi da Kragujevčanima uzvrati na gostoprimstvu.

''Prvo, da poželim toplu dobrodošlicu našim sportskim prijateljima iz Kragujevca, da se osećaju kao u svojoj kući, kao u svojoj državi. 

Što se tiče same utakmice, nadam se jednom dobrom meču. 

Znamo da igramo protiv jako kvalitetne ekipe Radničkog, upoznali smo sve vrline njihove. Nadamo se dobrom meču, imamo aktivan rezultat, u fudbalu je sve moguće, pa se nadamo prolasku u treće kolo.

Biće malo drugačija utakmica od prve. Očekujem našu bolju reakciju u prvih 20-25 minuta, to nam je falilo. Posle toga sam bio zadovoljan igrom i kako smo izgledali na terenu do kraja utakmice. Ima nekih taktičkih zamisli koje smo spremili ove nedelje. Neće im biti lako, to je sigurno, a ja želim da sutra pobedi fudbal i da bolji ode u naredno kolo'', izjavio je Đurašković.

U prošloj utakmici odličnu partiju prikazao je i golman Mornara Stefan Popović. Đurašković je potvrdio da će Popović i sutra sigurno nastupiti.

''Nećemo menjati golmana, iako je primio taj gol. Ostvario je svoj cilj, skinuo je par zicera. Očekujem da opet bude na svom nivou, da ostali igrači budu u dobrom izdanju i da pružimo dobar fudbal kao što smo radili cele sezone. Ja sam upoznat da je Radnički u Srbiji igrao možda i najlepši fudbal, kao što smo mi činili ovde. Misim da će sutra biti jedan dobar i zanimljiv meč'', zaključio je Đurašković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke