Lepotica Todoroskog presudila Kragujevčanima u Senti, Davidović za istoriju Tekstilca!

Autor: Ivan Cvetković
subota 10.08.2024.
21:58
Izvor: Sportske.net

Spartak slavio u Senti, a Tekstilac u Lučanima.

Nenad Kotlajic/Radnicki1923
Nenad Kotlajic/Radnicki1923

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca poraženi su večeras u Senti od ekipe Spartaka iz Subotice rezultatom 1:0 u okviru četvrtog kola Super lige Srbije.

Izabranici Feđe Dudića upisali su poraz kao gosti i pored terenske inicijative tokom većeg dela utakmice.

"Đavolima" je presudio detalj s početka utakmice, igrao se drugi minut kada je Aleksandar Todoroski postigao sjajan pogodak iz slobodnog udarca koji je praktično bio skraćeni korner s desne strane.

Možda je Milošević mogao da reaguje i bolje uzevši u obzir ugao udarca, međutim spasa nije bilo.

Na krilima pogotoka nedugo zatim zapretio je i Ubiparip, na drugoj strani uzvratio je Sahli koji je bio jedan od raspoloženijih u redovima Radničkog tokom prvog poluvremena.

U finišu prvog dela, veliku šansu propustio je Tomović kada se na golu istakao Milošević, da bi Sali zapretio iz slobodnog udarca zatresavši spoljni deo mreže.

Pokušao je Feđa Dudić da dvema izmenama razmrda svoju ekipu, ušli su Mirčetić, Simović, nedugo zatim i Rošević koji se ubrzao i našao u šansi posle centaršuta Aleksića, međutim promene rezultata nije bilo do poslednjeg sudijskog zvižduka.

U isto vreme, svoju prvu superligašku pobedu u istoriji ostvario je Tekstilac koji je u Lučanima bio bolji od Mladosti rezultatom 2:1.

Klub iz Odžaka je golovima raspoloženo Ivana Davidovića stekao dva gola prednosti koju nije poremetio ni utešni gol Petra Bojića u 84. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke