"Lepotica" u Humskoj nije slučajnost, Bukari objasnio: "Isto kao na treningu!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 31.08.2022.
23:13
Izvor: Sportske.net

Fudbaler iz Gane ostavio odličan utisak u večerašnjem derbiju.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari rekao je da je gol koji je postigao u današnjem derbiju protiv Partizana najlepši koji je postigao u karijeri.

"Srećan sam zbog gola, ali nismo pobedili i zato sam tužan. Gol jeste bio lep, vežbao sam ovakve udarce na treningu juče... Tada je lopta išla preko gola, ali sad je bio perfektan udarac. Mislim da je ovo najlepši gol u mom životu", rekao je Bukari, prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su večeras na stadionu u Humskoj nerešeno 1:1, u utakmici devetog kola Super lige Srbije.

Zvezda je u 168. "večitom" derbiju povela preko Osmana Bukarija u 26. minutu, dok je gol za "crno-bele" sa penala postigao Bibras Natho u 56. minutu.

"Pozitivni su utisci kada je reč o derbiju, ali siguran sam da će to biti još bolje kada mi budemo domaćini", rekao je Bukari.

"Mislim da možemo bolje od ovog, moramo da više deluje kao tim. Presing nije bio dobar, moramo da budemo bolji u tom segmentu, ali sad idemo da odmorimo i da se fokusiramo na naredni meč koji nas čeka već za vikend", zaključio je on.

Posle sedam odigranih utakmica Zvezda je prva na tabeli Super lige Srbije sa 19 bodova, dok je Partizan iz istog broja mečeva upisao 12 bodova i zauzima osmo mesto.

U sledećem kolu Zvezda dočekuje TSC, a Partizan gostuje Kolubari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke