Levski se žalio i hoće u Beograd umesto Hamruna!

Autor: Mladen Heleta
subota 13.08.2022.
12:45
Izvor: Sportske.net

Bugari smatraju da je drugi gol Maltežana neregularan.

Twitter/Hamrun Spartans
Twitter/Hamrun Spartans

Povezane vesti

Levski iz Sofije zvanično je podneo žalbu UEFA i traži ponavljanje revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv malteškog Hamruna.

Levski je poražen kod kuće sa 2:1, nakon pobede na Malti od 1:0, a Hamrun je otišao dalje nakon boljeg izvođenja penala i u plej-ofu za ulazak u treće po jačini evropsko takmičenje već u četvrtak treba da gostuje Partizanu.

Žalba se odnosi na to što je pre gola Hamruna za 1:2 u 92. minutu, samo nekoliko sekundi nakon izjednačujućeg pogotka Levskog, jedan fudbaler gostiju ranije ušao na polovinu bugarske ekipe, prilikom polaska sa centra.

U pitanju je asistent kod gola, koji je ranije utrčao i dobio loptu, koju je kasnije uputio ka strelcu Kamenzuliju.

Rumunski sudija Ištvan Kovač nije video tu situaciju, a Maltežani su nakon toga šokirali Bugare, koji sada pokušavaju da svoj debakl ponište administrativnim putem.

Dakle, Levski ne odustaje od dvomeča sa Partizanom, ali poznavajući raniju praksu UEFA u sličnim situacijama, teško je da će od ovoga biti nešto konkretno i trebalo bi očekivati Hamrun u Beogradu za pet dana.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Saturday, 13.08.2022
13:24

Pa i mi treba da tražimo izbacivanje Kiprana zbog napada fudbalera na fotoreportera, ali nama izgleda nije u interesu da prođemo u viši rang