Liga šampiona cilj - Neke stvari su sigurne na "Marakani", golovi stižu, a Kolarov?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 02.06.2021.
10:31
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Svašta se sprema u Zvezdi.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Uprava fudbalskog kluba Crvena zvezda radi na polju pronalaska najisturenijeg napadača, a u prvi plan je sada isplivalo ime Aleksandra, ali ne Prijovića, već Pešića!

Sve je izvesniji povratak popularnog Šilje, koji je blistao u dresu kluba sa "Marakane" u sezoni 2017/18, piše "Žurnal".

Klub se odlučio na to da ne otkupi ugovor Dijega Falćinelija od Bolonje zbog plate koju potražuje Italijan, dok dolazak Aleksandra Prijovića nije realan iz istih razloga. Zvezda ne bi mogla da ispuni finansijske zahteve povremenog srpskog reprezentativca iako Prijović ne bi imao ništa protiv da zaigra u dresu crveno-belih. 

Iz tog razloga, okrenuli su se drugim opcijama, odnosno, Aleksandru Pešiću, od kojeg su imali odličan prihod kada je leta 2018. godine otišao u Saudijsku Arabiju, mimo svoje želje, kako bi klub zaradio više od četiri miliona evra.

Igrao je izuzetnu sezonu u Ljutice Bogdana sa 29 golova i 21 asistencijom, ali dalje u Al Itihadu, Seulu i Makabiju nije mogao da ostvari ni približan učinak.

Podsećamo, Zvezda je već rešila pitanje prvog pojačanja, dogovorivši dolazak Aleksandra Dragovića, a nagoveštavalo se i da će Aleksandar Kolarov takođe pojačati tim Dejana Stankovića.

Međutim, nove informacije tvrde drugačije. Iako su Zvezdan Terzić i Kolarov imali zajednički ručak, gde su praktično sve dogovorili, postoji bojazan da nekadašnji reprezentativac naše zemlje ipak ne dođe u Crvenu zvezdu, a razlog za to jeste oporavak od povrede leđa. Naime, on bi mogao da preskoči kvalifikacije za Ligu šampiona, jer operacija zahteva nešto duže mirovanje i čitav transfer bi iz tog razloga mogao da se izjalovi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke