Lijanko i Srbija - drugo poglavlje

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 12.05.2021.
08:16
Izvor: Sportske.net

Lijanko Vojnović se sastao sa Piksijem.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Defanzivac Torina Lijanko Vojnović bi mogao da se nađe na spisku reprezentacije Srbije za naredne mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru. 

To je potvrdio i Dragan Stojković Piksi. 

"Iskoristio sam lepo i korisno, jer sam se u Veroni video sa našim reprezentativcima. Pričao sam sa svima, sa četvoricom, utisci su veoma dobri", rekao je Dragan Stojković Piksi za "Kurir" koji je naveo da pored Lazovića i Ilića iz Verone, kao i Lukića iz Torina, razgovarao i sa Lijankom. 

"Deluje obećavajuće. Radimo na tome da ga vratimo u reprezentaciju", rekao je Piksi. 

Dakle, Lijanko bi uskoro mogao ponovo da obuče dres reprezentacije Srbije. 

Čekamo da vidimo i mišljenje javnosti, Lijanko je igrao u Kragujevcu za omladinsku reprezentaciju Srbije protiv Francuza kada je vodio rat sa Mbapeom, ali je nakon tog okupljanja rešio da se vrati mlađim selekcijama Brazila. 

Praktično mu je jasno da nikada neće zaigrati za seniorsku reprezentaciju Brazila, a podsetimo da je pored U19 reprezentacije Srbije igrao kasnije za U20 i U23 reprezentaciju Brazila. Izgleda da je vreme za drugo poglavlje sa Srbijom.  

Lijanko ne zna jezik, a srpsko poreklo mu je preko dede po ocu koji je sa samo sedam godina završio u Brazilu tokom Drugog svetskog rata. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke